Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ποιος ο πρωταθλητής του Παγκόσμιου Κυπέλλου UCI Cyclocross;

18 Ιανουαρίου 2024

Η Toyo Τire είναι ένας από τους κύριους συνεργάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Cyclocross της UCI από το 2021 και είναι πολύ παρούσα με πολυάριθμες διαφημίσεις. Ο 11ος αγώνας της σεζόν 2023/2024 πραγματοποιήθηκε στο Χουλστ στις 30 Δεκεμβρίου 2023 και ο 12ος αγώνας στο Ζονχόβεν στις 7 Ιανουαρίου 2024.

Ενώ η Puck Pieterse κυριάρχησε και κέρδισε και τις δύο κούρσες στην κατηγορία Ελίτ Γυναικών, η κούρσα των ανδρών ήταν πιο συναρπαστική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρωτοπόρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Eli Iserbyt είχε δύο κακές ημέρες. Στο Χουλστ έπεσε στην 22η θέση, αφήνοντας τους van der Poel, Niewenhuis και van der Haar να δώσουν μια συναρπαστική μάχη. Τελικά, ο van der Poel πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού του 11ου αγώνα, ενώ ο Niewenhuis ήρθε δεύτερος και ο van der Haar τρίτος.

Στον 12ο αγώνα στο Zonhoven, τα ζάρια ανακατεύτηκαν και πάλι στην κατηγορία Ελίτ Ανδρών. Ο Joris Nieuwenhuis πήρε την πρωτιά στον πρώτο γύρο του αγώνα, αλλά δέχθηκε επίθεση από τον van der Poel στον τέταρτο γύρο. Ο van der Poel πήρε την πρωτοπορία και κέρδισε τον αγώνα. Οι Sweek και Ronhaar κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση στο βάθρο.

Δύο ακόμη γύροι του Παγκοσμίου Κυπέλλου UCI Cyclocross θα διεξαχθούν φέτος, πριν τιμηθούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Χούγκερχαϊντ στις 28 Ιανουαρίου 2024. Μετά από μόλις δώδεκα αγώνες, η Puck Pieterse δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στην κατάταξη της κατηγορίας Ελίτ Γυναικών, πράγμα που σημαίνει ότι θα γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο της για τη σεζόν 2023/2024 στο Χούγκερχαϊντ. Όμως ο αγώνας των ανδρών παραμένει συναρπαστικός. Καθώς ο Eli Iserbyt έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα μόλις 25 βαθμών από τη 2η θέση και 35 βαθμών από την 3η θέση, τόσο ο Joris Nieuwenhuis όσο και ο Pim Ronhaar έχουν ακόμα πιθανότητες να κατακτήσουν τον παγκόσμιο τίτλο.

                                                                                   

 

Τελευταία Νέα