Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

ΝΕΑ


Toyo Tires partner with UEC Cyclo-Cross

12 Οκτωβρίου 2021

Following the announcement of their participation in the UCI Cyclo-Cross World Cup, Japanese tire manufacturer Toyo Tires, has also signed on as main partner of the UEC Cyclo-Cross European Championships, taking place between 6 and 7 November 2021.

Περισσότερα

TOYO TIRES Participates in the Nürburgring 24 Hours

31 Μαΐου 2021

TOYO TIRE Corporation (Headquarters: Itami City, Hyogo Prefecture, President & CEO: Takashi Shimizu, hereinafter, TOYO TIRES) announces that they will participate in the "Nürburgring 24 Hours" (49th ADAC TOTAL 24h-Rennen) in Germany from 3rd to 6th June 2021.

Περισσότερα

Νέα επισήμανση ελαστικών της ΕΕ από τον Μάιο του 2021

9 Μαρτίου 2021

Το σήμα ελαστικών της ΕΕ είναι υποχρεωτικό στην Ευρώπη από το 2012. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους οδηγούς να αναγνωρίζουν τις σημαντικές ιδιότητες ενός ελαστικού με την πρώτη ματιά: παρέχει μια επισκόπηση της αντίστασης κύλισης, της πρόσφυσης στο υγρό οδόστρωμα και του εξωτερικού θορύβου κύλισης. Από την 1η Μαΐου 2021, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εισαγάγει ένα αναθεωρημένο σήμα: με πιο ακριβείς και απλουστευμένες πληροφορίες, το νέο σήμα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση ενός ελαστικού. Σκοπός του νέου κανονισμού είναι η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην οδική μετακίνηση, σύμφωνα με τη δέσμευση της ΕΕ για ουδετερότητα στο κλίμα.

Περισσότερα

Hoonigan: Ο Μαγνήτης των ΜΜΕ

19 Νοεμβρίου 2020

Το Hoonicorn ενάντια στον κόσμο. Το εμβληματικό AWD Ford Mustang του Ken Block μονομαχεί με μερικά από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Περισσότερα