Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ξεκίνησε η σεζόν 23/24 του Παγκοσμ. Κυπέλλου UCI Cyclo-Cross

6 Νοεμβρίου 2023

Η Toyo Tire Holdings of Europe συνεχίζει τη Συνεργασία με το Παγκόσμιο Κύπελλο UCI Cyclo-Cross για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Παγκόσμιο Κύπελλο UCI Cyclo-cross ξεκίνησε και φέτος τη νέα σεζόν στις ΗΠΑ. Θα γίνουν 14 συνολικά γύροι του δημοφιλούς ποδηλατικού αγώνα και φέτος, εκ των οποίων οι 13 θα διεξαχθούν εντός Ευρώπης. Τη σεζόν 2023/2024 καταγράφονται 29 ομάδες με 197 αναβάτες συνολικά. Η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH υποστηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο UCI Cyclo-cross ως χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη σεζόν 2023/2024.

Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου UCI Cycloo-Cross αυτής της σεζόν πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου στο Waterloo των Η.Π.Α. Ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Fem van Empel κέρδισε ξεκάθαρα την κατηγορία της ελίτ γυναικών, ο αγώνας των ανδρών ήταν συναρπαστικός. Ο Eli Iserbyt πήρε αρχικά το προβάδισμα. Αλλά μετά από ένα πρόβλημα με το παπούτσι, ο Eli Iserbyt έπρεπε να καλύψει 20 δευτερόλεπτα από τους Thibou Nys και Pim Ronhaar για να κερδίσει. Κατάφερε να επιστρέψει στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, τον αγώνα κέρδισε ο Thibou Nys.

Ο δεύτερος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου στο Maasmechelen του Βελγίου. Στο Womens Elite, η παγκόσμια πρωταθλήτρια van Empel κατάφερε και πάλι να πάρει το προβάδισμα πολύ νωρίς και πήρε την πρώτη θέση για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Στην κατηγορία ανδρών Elite, τα πράγματα έγιναν ξανά συναρπαστικά, καθώς ο Michael Vanthourenhout πήρε το προβάδισμα στην αρχή, αλλά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από τον Ronhaar. Μετά την είσοδο των Michael Vanthourenhout και Pim Ronhaar στο pit lane, ο Eli Iserbyt πήρε το προβάδισμα και πάλεψε με τους Thibou Nys και Lars van der Haar για την πρώτη θέση. Στο τέλος, ο Λαρς βαν ντερ Χάαρ μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα και κέρδισε τη νίκη. Ο Eli Iserbyt κατέκτησε για άλλη μια φορά τη δεύτερη θέση αυτή τη σεζόν.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου στο Dendermonde του Βελγίου. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Fem van Empel θα είναι και φέτος στην κορυφή του leaderboard και πώς θα συνεχιστεί η Mens Elite.

Τελευταία Νέα