Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πρώτο Βραβείο για την Toyo Tire

17 Ιανουαρίου 2024

Η Toyo Tire Ευρώπης ανακοινώνει ότι η Toyo Tire κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία των αναβαθμισμένων SUV για το πακέτο ταχυτήτων Subaru Legacy Boost Gear Package που εκτέθηκε στο περίπτερο της Toyo Tire στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Προσαρμοσμένων Αυτοκινήτων του Τόκιο περιλαμβάνει περίπου 900 οχήματα που εκτίθενται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024. Τα οχήματα χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες, και οι συμμετέχοντες καθώς και οι διαδικτυακοί επισκέπτες ψηφίζουν για την επιλογή δύο νικητών και ενός μεγάλου νικητή σε κάθε κατηγορία. Αυτή τη φορά, το όχημα που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στην κατηγορία αναβαθμισμένων SUV ήταν εξοπλισμένο με ελαστικά Open Country A/T Ⅲ.

Το νικητήριο όχημα ήταν ένα Subaru Outback legacy με πακέτο ταχυτήτων Boost Gear Package. Αυτό το αυτοκίνητο είχε προσαρμοστεί με το θέμα ενός οχήματος "Overlander", ενθαρρύνοντας τον οδηγό του να πάει πιο μακριά και να βιώσει περισσότερες εμπειρίες. Τα ελαστικά Open Country ATIII, με την εκτεταμένη κινητικότητά τους και τις ικανότητές τους για όλες τις εποχές, ταιριάζουν με την ουσία της σχεδιαστικής ιδέας του αυτοκινήτου και προσφέρουν πραγματική αποτελεσματικότητα που μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως από τον οδηγό.

Στην ειδική ιστοσελίδα μας για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024, υπάρχει εισαγωγή στα εκθεσιακά οχήματα που διατίθενται. Έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα βίντεο (στα ιαπωνικά), που μπορείτε να δείτε στο . https://www.toyotires.jp/TAS2024/

Τελευταία Νέα