Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires υποστηρίζει το Japan Freeride Open 2024

7 Φεβρουαρίου 2024

Η Toyo Tires χορηγεί τον ακραίο διαγωνισμό σκι και σνόουμπορντ Japan Freeride Open 2024.

Η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH ανακοινώνει ότι η Toyo Tires θα είναι χορηγός του διαγωνισμού freeride σκι και σνόουμπορντ, Japan Freeride Open 2024. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από το Σάββατο 10 έως τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Ανεβάζοντας το βλέμμα είτε στο χιονοδρομικό κέντρο Hakuba Cortina είτε στο χιονοδρομικό κέντρο Hakuba Norikura Onsen, στον νομό Ναγκάνο, η διαδρομή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για να διασφαλιστεί ότι οι αγωνιζόμενοι θα διαγωνιστούν στην πιο απαιτητική διαδρομή στην καλύτερη κατάσταση.

Οι αγώνες freeride σκι και σνόουμπορντ είναι χειμερινά ακραία αθλήματα στα οποία οι αθλητές επιλέγουν τη δική τους διαδρομή μεταξύ του σημείου εκκίνησης στην κορυφή του βουνού και του σημείου τερματισμού στους πρόποδες. Οι αθλητές πρέπει να επιδείξουν ατομικότητα, με κριτήρια αγώνων όπως η ομορφιά της γραμμής τους, η ταχύτητα και η τεχνική τους να λαμβάνονται υπόψη στην τελική βαθμολογία τους.

Η δήλωση επωνυμίας της εταιρείας μας είναι "Open Roads Await". Αυτό εκφράζει το συνοριακό πνεύμα της ομάδας μας να τρέχουμε με τόλμη σε ακατάπαυστο έδαφος και να δημιουργούμε μόνοι μας νέα μονοπάτια. Οι αθλητές που αναλαμβάνουν την πρόκληση των μεγαλοπρεπών χιονισμένων βουνών και χαράζουν ελεύθερα τις δικές τους γραμμές ολίσθησης αντικατοπτρίζουν τη στάση της εταιρείας μας, ωθώντας την εταιρεία να συμμετάσχει στο Freeride World Tour, έναν διεθνή διαγωνισμό για το άθλημα, και στον κορυφαίο διαγωνισμό στην Ιαπωνία.

Το Japan Freeride Open 2024 θα είναι μια συλλογή από ένα ευρύ φάσμα γενεών, από κορυφαίους αναβάτες έως νεαρούς και ανώτερους αγωνιζόμενους. Θα διεξαχθούν εκδηλώσεις στις οποίες οι αθλητές που έκαναν το καλύτερο σκι θα επιλεγούν με ψηφοφορία κοινού.

Μέσω της υποστήριξής μας στον αθλητισμό και στους αθλητές, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλους όσοι ακολουθούν το δικό τους δρόμο και αντιμετωπίζουν προκλήσεις.

Ο Ιάπωνας γονέας μας παρουσίασε έναν ειδικό ιστότοπο "First Descent -Winter Challengers-" που εισάγει τα χειμερινά σπορ, συμπεριλαμβανομένου του Freeride World Tour.
 https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (Ιαπωνικά μόνο)

Τελευταία Νέα