Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Toyo Tires ανανεώνει τη συνεργασία με την European Athletics

9 Ιανουαρίου 2024

Η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, ο Πρόεδρος Kenta Kuribayasi ανακοινώνει ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με την European Athletics για άλλα τέσσερα χρόνια από το 2024 έως το 2027.

Η Toyo Tires έγινε για πρώτη φορά Επίσημος Συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Βερολίνου 2018 και αυτή η τελευταία επέκταση θα συνεχίσει τη συνεργασία τους για 10 χρόνια. Η εταιρεία θα έχει σημαντική παρουσία στα ακόλουθα μεγάλα ηπειρωτικά πρωταθλήματα στίβου κατά την τετραετία που καλύπτει η σύμβαση.

  • Roma 2024 European Athletics Championships (7-12 June 2024)
  • Apeldoorn 2025 European Athletics Indoor Championships (6-9 March 2025)
  • Birmingham 2026 European Athletics Championships 
  • 2027 European Athletics Indoor Championships 

Ως επίσημος συνεργάτης κορυφαίας βαθμίδας, η Toyo Tires θα συνεχίσει να επωφελείται από εκτεταμένα βασικά δικαιώματα μάρκετινγκ που περιλαμβάνουν την αποκλειστικότητα σε παγκόσμια κατηγορία προϊόντων, την έκθεση της επωνυμίας στις συνεχώς διευρυνόμενες δραστηριότητες ψηφιακών και κοινωνικών μέσων της European Athletics, την έκθεση στην πανευρωπαϊκή δωρεάν πρόσβαση στη Eurovision. - ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση των παραπάνω πρωταθλημάτων, διαφήμιση LED περιμετρικής πίστας, πρόσθετη έκθεση μέσω καναλιών επικοινωνίας European Athletics, έκδοση εισιτηρίων και φιλοξενία VIP.

«Είμαι χαρούμενος που η Toyo Tires αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με την European Athletics ως Επίσημος Συνεργάτης. Είχαμε μια πολύ αρμονική σχέση μαζί της που έχει προσφέρει σημαντικά οφέλη και στους δυο μας. Αισθάνομαι πολύ βέβαιος ότι αυτό θα συνεχιστεί στο μέλλον και η σχέση μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να ενισχύει και τις δύο μάρκες», σχολίασε ο πρόεδρος του European Athletics Dobromir Karamarinov.

"Η συνεργασία με την European Athletics από το 2018 ήταν τεράστια επιτυχία και έχουμε το προνόμιο να έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στην προσπάθεια για καλύτερες επιδόσεις, αντικατοπτρίζουν στενά τη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τη συνεργασία μας καθώς αναπτύσσουμε μαζί στο μέλλον», δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Toyo Tire Holdings of Europe, Ralf Gutena.

Τελευταία Νέα