Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ανανέωση Επίσημης Χορηγίας του AIG

3 Αυγούστου 2023

Η Toyo Τire ανανεώνει τη συνεργασία της με το Ανοικτό Γυναικείο Τουρνουά AIG για το 2023 στο Walton Heath.

Η χορηγία της Toyo Tire στο ανοικτό γυναικείο τουνρουά AIG έχει γίνει πλέον καθεστώς. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών συνεργάζεται ως χορηγός και επίσημος κατασκευαστής ελαστικό του με το ανοικτό γυναικείο τουρνουά AIG, ένα από τα πιο διεθνή και υψηλού κύρους τουρνουά γυναικών Το φετινό τουρνουά θα διεξαχθεί στο Walton Heath στο Σάρεϊ, από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου.

.

Το Ανοικτό Γυναικείο Τουρνουά AIG καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1976 και είναι ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα του γυναικείου γκολφ. Στη φετινή διοργάνωση θα διαγωνιστεί για το τρόπαιο στο Walton Heath ένα κορυφαίο διεθνές δυναμικό 144 παικτριών. Η Νοτιοαφρικανή Ashleigh Buhai υπερασπίζεται την πρωταθλήτρια του Ανοικτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG, έχοντας κερδίσει την πρώτη της μεγάλη διοργάνωση πέρυσι στο Muirfield.

Φέτος, το πρωτάθλημα διεξάγεται στην τοποθεσία Walton Heath του Σάρεϊ, όπου το χρηματικό έπαθλο ανέρχεται στο αξιοσημείωτο ποσό των 7,3 εκατομμυρίων δολαρίων (6,7 εκατομμύρια ευρώ περίπου) Η Toyo Τire έχει υπάρξει συνεργάτης του ανοιχτού γυναικείου τουρνουά AIG από το 2019, όταν το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Woburn της Αγγλίας, το 2020 στο Royal Troon της Σκωτίας, στο Carnoustie το 2021 και πέρυσι στo Muirfield.

Η Toyo Τire θα έχει και πάλι την κάλυψή της σε πλήρη εξέλιξη και θα υποστηρίξει ενεργά αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός με τηλεοπτικές διαφημίσεις που θα μεταδοθούν από το Sky TV κατά τη διάρκεια του τουρνουά, καθώς και από άλλα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά κανάλια.

Τελευταία Νέα