Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires συνεργάζεται με την παίκτρια γκολφ Yuka Saso

21 Φεβρουαρίου 2024

Η μητρική εταιρεία της Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, η Toyo Tire Corporation, υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την Γιαπωνέζα επαγγελματία παίκτη γκολφ Yuka Saso.

Ως μέρος των δραστηριοτήτων επωνυμίας της Toyo Tires, η εταιρεία υποστηρίζει αθλητές που στοχεύουν στην κορυφή και προκαλώντας τον κόσμο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Yuka Saso ως νέο μέλος των αθλητών στο "Team Toyo Tires", με χορηγία της εταιρείας μας. Έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα από τις ερασιτεχνικές της μέρες, κερδίζοντας το ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational στις Φιλιππίνες, στο γυναικείο tour ως ερασιτέχνης σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών. Αφού έγινε επαγγελματίας το 2019, δραστηριοποιήθηκε παγκοσμίως, κερδίζοντας την πρώτη της νίκη στο tour στο NEC Karuizawa 72 Golf 2020 και την πρώτη της μεγάλη νίκη στο Όπεν Γυναικών των ΗΠΑ το 2021.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, η Yuka Saso είπε «Πρόσφατα συνάψαμε συμβόλαιο χορηγίας με την Toyo Tires. Είμαι πολύ χαρούμενη και τιμή μου που είμαι μέλος της Team Toyo Tires. Ανυπομονώ πραγματικά να προχωρήσουμε μαζί στην παγκόσμια σκηνή. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως επαγγελματίας παίκτης γκολφ και ως άνθρωπος».

Η χορηγία είναι μια άλλη έκφραση του μηνύματος της εταιρείας, «Open Roads Await» που αντικατοπτρίζει τις ευκαιρίες που τα προϊόντα Toyo Tires έχουν σχεδιαστεί για να αμφισβητήσουν.

Τελευταία Νέα