Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ελαστικών της Toyo στην Ευρώπη

15 Δεκεμβρίου 2022

A new factory officially opens in the Republic of Serbia

Χθες, η Toyo Tire Corporation ανήγγειλε τα επίσημα εγκαίνια ενός νέου εργοστασίου ελαστικών για επιβατικά οχήματα στον Δήμο Indjija, στη Δημοκρατία της Σερβίας, στις 14 Δεκεμβρίου.

Πριν από αυτό, η παραγωγή είχε ξεκινήσει εν μέρει τον Ιούλιο του 2022 καθώς το εργοστάσιο τέθηκε σε λειτουργία με όλο τον εξοπλισμό να έχει εγκατασταθεί. Με τον Πρόεδρο Aleksandar Vučić της Δημοκρατίας της Σερβίας και έναν μακρύ κατάλογο διακεκριμένων προσκεκλημένων να είναι παρόντες, η τελετή έναρξης τελέστηκε σήμερα στο εργοστάσιο.

Αυτό το εργοστάσιο θα λειτουργεί από την Toyo Tire Serbia d.o.o. (Εκπρόσωπος: Yoji Imura), ως μέρος του ομίλου Toyo Tire.

Το νέο εργοστάσιο στη Σερβία διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, όπως προγραμματισμό πόρων για επιχειρήσεις (ERP) και σύστημα εκτέλεσης παραγωγής (MES), για την οπτικοποίηση των διαδικασιών. Συνδέοντας επακριβώς τις πληροφορίες κατάστασης κάθε κομματιού του εξαιρετικά παραγωγικού εξοπλισμού παραγωγής, αυτό το «έξυπνο εργοστάσιο» ξεκλειδώνει μια υψηλότερη διάσταση βελτιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης παραγωγής.

Το 2019, η Toyo Tire ίδρυσε ένα Κέντρο Ε&Α στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας για να συνεχίσει να αναζητά και να μελετά πρώτες ύλες αιχμής, να συλλέγει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για οχήματα και αγορές και να βελτιώνει τις δυνατότητες ανάπτυξης τεχνολογιών υψηλής απόδοσης σε κάθε σχεδιαστική  διαδικασία δομών, σχημάτων και μοτίβων. Αξιοποιώντας αυτές τις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής, αυτό το νέο εργοστάσιο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ελαστικών υψηλών επιδόσεων, ανταγωνιστικών που ανταποκρίνονται στις γνώσεις της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης στροφής προς τα ηλεκτρικά οχήματα (EV).

Δίπλα στο κτίριο του εργοστασίου υπάρχει ένας χώρος δοκιμών με ευθεία πίστα 720 m και συνολικό μήκος 1.690 m. Θα πραγματοποιήσουμε δοκιμές για τη συλλογή δεδομένων για ελαστικά, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρησιμοποιηθούν για την έγκαιρη επαλήθευση της συμμόρφωσης με λεπτώς τμηματοποιημένους νόμους/κανονισμούς και απαιτήσεις πιστοποίησης στην Ευρώπη, επιτρέποντάς μας να παραδίδουμε ελκυστικά ελαστικά στην αγορά με πιο έγκαιρο τρόπο .

Στις εγκαταστάσεις του βρίσκεται επίσης ένα ηλιακό σύστημα, ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα (ηλεκτρική ισχύς παραγωγής: 8,4 MW), το οποίο όχι μόνο παρέχει 10,15 GWh ηλεκτρικής ενέργειας αλλά συμβάλλει επίσης στη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 7.100 τόνους ετησίως.

Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να φτάσει την πλήρη δυναμικότητά του των περίπου πέντε εκατομμυρίων ελαστικών ετησίως (με βάση τα ελαστικά για επιβατικά οχήματα) κατά το δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023. Ενώ θα καλύψει την τοπική ζήτηση στην πατρίδα του την Ευρώπη, θα καλύψει επίσης στρατηγικά την κύρια αγορά μας στη Βόρεια Αμερική. Με την προοπτική ότι το νέο εργοστάσιο θα φέρει νέα επιχειρηματική αξία στην επιχείρησή μας στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, έχουμε ανανεώσει την αποφασιστικότητά μας να παρέχουμε στην αγορά ανταγωνιστικά προϊόντα προϊόντων, φέρνοντας χαρά σε πολλούς περισσότερους πελάτες με την κατασκευαστική μας ικανότητα.

Τελευταία Νέα