Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το νέο Audi RS e-tron GT του Ken Block με ελαστικά Toyo

11 Μαρτίου 2022

Ο Ken Block, Αμερικανός οδηγός ράλι και ράλι κρος και δημιουργός της σειράς Gymkhana, παρέλαβε ένα νέο αυτοκίνητο σε συνεργασία με την Audi: Το Audi RS e-tron GT. Για αυτό το όχημα, επέλεξε το Toyo Tires Celsius ως αξιόπιστο ελαστικό για όλες τις εποχές.

Στο επεισόδιο 1 της νέας του σειράς βίντεο, ο Ken Block παρουσιάζει το τελευταίο του αυτοκίνητο, το Audi RS e-tron GT. Εξοπλισμένος με προσαρμοσμένες ματ λευκές ζάντες Rotiform και κουτί οροφής με αποκλειστικά γράμματα Hoonigan, ο Ken Block είναι άψογα εξοπλισμένος για το επόμενο ταξίδι snowboard στα βουνά της πόλης του. Με 440 kW και 598 hp και τελική ταχύτητα 250 km/h, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

Για το test drive στην πίστα, το Audi εξοπλίστηκε με Toyo Tires Proxes Sport. Για να έχει πάντα το καλύτερο κράτημα στο μεταβλητό κλίμα του βουνού, ο Ken Block επέλεξε το Toyo Tires Celsius για καθημερινή χρήση ως ένα αξιόπιστο ελαστικό για όλες τις εποχές με μοντέρνο σχεδιασμό και χαμηλή διατομή. Τέλεια εξοπλισμένο για κάθε καιρό.

Η σειρά Audi e-tron είναι μια σειρά αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το 2021, ο Ken Block υπέγραψε συμφωνία με την Audi, η οποία θα του παράσχει επίσης ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο κατασκευασμένο αποκλειστικά για αυτόν στη Γερμανία: το Audi S1 e-tron quattro Hoonitron. Ο Block ομολογεί ότι, ως παιδί, η Audi τον ενέπνευσε να ασχοληθεί περισσότερο με τους αγώνες και η γκάμα Quattro ήταν ένας από τους κύριους λόγους που άρχισε να αναπτύσσει ενδιαφέρον για τα ράλι. Ακριβώς όπως η Audi, η Toyo Tires συνοδεύει τον Ken Block για πολλά χρόνια και είναι η προτιμώμενη επιλογή του όσον αφορά τα ελαστικά.

Θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια της σειράς για το Audi RS e-tron GT στο YouTube channel.

@kbock43 @thehoonigans @audiofficial
#toyotires #teamtoyo #celsiussport #proxes

Τελευταία Νέα