Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

TC Corse SPK in round 2 of Autobacs JEGT Grand Prix

16 Νοεμβρίου 2023

Η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Πρόεδρος Kenta Kuribayashi, ανακοινώνει ότι η χορηγός της ομάδα, η TC Corse SPK Racing with Toyo θα συμμετάσχει στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος e-sport Autobacs JEGT.

Το AUTOBACS JEGT GRAND PRIX 2023 είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ηλεκτρονικών μηχανοκίνητων αθλημάτων στην Ιαπωνία, χρησιμοποιώντας το λογισμικό "Gran Turismo 7", επαγγελματικές ομάδες αγώνων ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Το "Gran Turismo 7" είναι το τελευταίο μέρος της σειράς "Gran Turismo" του εξαιρετικά δημοφιλούς παιχνιδιού προσομοίωσης οδήγησης.

Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε ένα εικονικό Spa Francorchamps, την επική πίστα F1 του Βελγίου. Θα επικρατήσουν υγρές συνθήκες για τον αγώνα με τους αγωνιζόμενους να πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες βροχής και να προσαρμόσουν ανάλογα τα αγωνιστικά τους σχέδια. Τα προκριματικά για το Super Lap*1 θα διεξαχθούν από τον Soki Nabeya και οι αγώνες 1*2 θα διεξαχθούν από τον Osamu Fukaya.

Ο αγώνας 2*3, θα δει την επιστροφή του υπαλλήλου της Toyo Tires, Takuma Miyazono στα χειριστήρια. Ο Takuma san ξεκίνησε από τη 5η θέση στον πρώτο γύρο και έδειξε εξαιρετικό ρυθμό τερματίζοντας στη 2η θέση.

Πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ο δεύτερος γύρος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά στο επίσημο κανάλι του τουρνουά στο YouTube: youtube.com/@jegtgpofficial3702/

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Autobacs JEGT στη διεύθυνση: jegt.jp

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί ζωντανά στο Tokyo Auto Salon 2024 τον Ιανουάριο, όταν θα στεφθεί ο πρωταθλητής Autobacs JEGT 2023.

Τελευταία Νέα