Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Super 7 από την Toyo Tire: έναρξη σεζόν με ρεκόρ συμμετοχών

7 Απριλίου 2022

Η νέα σεζόν 2022 του Super 7 ξεκινά στην Πορτογαλία το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου. Συνολικά θα συμμετάσχουν 44 αυτοκίνητα και 54 οδηγοί. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό συμμετεχόντων που έχει υπάρξει ποτέ. Τρεις αγώνες στο σιρκουί της Εστορίλ και ένας συναρπαστικός νέος κανονισμός υπόσχονται μια θεαματική έναρξη της σειράς Super Racing της Εστορίλ.

Το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών, για μια από τις πιο αξιοσημείωτες σεζόν στην ιστορία του θρυλικού διαγωνισμού του πορτογαλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η 14η έκδοση του Super Seven από την Toyo Tire πραγματοποιείται μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, με 44 αυτοκίνητα και 54 οδηγούς να ξεκινούν στη σειρά Super Racing της Εστορίλ. Πρόκειται για ένα νέο απόλυτο ρεκόρ για τις εθνικές ομάδες που αναδεικνύει το «αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό που προωθεί η CRM Motorsport και που θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο θέαμα στους καλύτερους αγώνες του πλανήτη», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Tiago Raposo Magalhães.
Με πολλά νέα πρόσωπα, γεμάτα grid στις κατηγορίες 420R και 320R, την υποστήριξη ενός νέου τεχνικού συνεργάτη και ένα ημερολόγιο που συνδυάζει την παρουσία της θρυλικής Caterham Seven στις καλύτερες πορτογαλικές πίστες με εμβληματικές διεθνείς διαδρομές, το Super Seven από την Toyo Tire δικαιώνει την ιδιότητά του ως η πιο ανταγωνιστική και συναρπαστική σειρά μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πορτογαλία.
Η αύξηση του αριθμού των συμμετοχών αντιστοιχεί και στις ομάδες, με τις Gianfranco Motorsport, Garagem João Gomes και RP Motorsport να προστίθενται στις Atomic-Mageltech, BCM Sports, BS Motorsport, CRM Motorsport, Teaam Nuoorte και Speedy Motorsport υποστηρίζοντας τους οδηγούς.

Εκτός από 17 πρωτάρηδες και τέσσερα γνωστά πρόσωπα που επιστρέφουν στο πρωτάθλημα και εντάσσονται στην ολοένα αυξανόμενη "Οικογένεια Επτά", ο πρώτος γύρος της σεζόν 2022 θα περιλαμβάνει μια νέα μορφή κατατακτήριων δοκιμών που θα αποτελείται από δύο ανεξάρτητες 15λεπτες προκριματικές περιόδους για τις κατηγορίες 420R και 320R, καθώς και βαθμούς για τους τρεις ταχύτερους οδηγούς στις κατηγορίες 420R, 420R Gentleman και 320R. Μαζί με αυτές τις αλλαγές θα διεξαχθούν τρεις αγώνες στους οποίους η στρατηγική θα παίξει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στον αγώνα που υποστηρίζεται από τις Toyo Tire, Auditiv, Apple of Eden, Gupe και GC24.
Η παραδοσιακή σειρά εκκίνησης με βάση το αποτέλεσμα των χρονομετρημένων δοκιμαστικών θα συνεχίσει να εφαρμόζεται στον πρώτο αγώνα του Σαββατοκύριακου. Όμως στους επόμενους, η πρώτη δεκάδα θα αντιστραφεί με βάση τις θέσεις που κατέκτησε στον προηγούμενο αγώνα. Για παράδειγμα, ο 10ος που τερμάτισε στον αγώνα 1 θα μετακινηθεί από την πρώτη θέση στον αγώνα 2 και το ίδιο θα συμβεί και στον αγώνα 3.
Οι αγώνες της Κυριακής θα μεταδοθούν ζωντανά στο κανάλι της CRM Motorsport στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram) του Super Seven από την Toyo Tire (@supersevenbytoyotires). Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διοργάνωση μπορούν να αναζητηθούν στη διεύθυνση www.crm-motorsport.com.

Η Toyo Tires υποστηρίζει το πρωτάθλημα Super 7 για έκτη συνεχή χρονιά πλέον.

Τελευταία Νέα