Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εγκατάσταση μεγαθηριου εργοστασίου ηλιακής ενέργειας

30 Αυγούστου 2023

Εγκατάσταση μεγαθήριου ηλιακού συστήματος στο εργοστάσιο ελαστικών της Μαλαισίας

Η Toyo Tire εγκαθιστά μια μεγαθήρια μονάδα ηλιακής ενέργειας με εγκατεστημένη ισχύ 14,0 MW στο εργοστάσιο ελαστικών της στη Μαλαισία, Toyo Tire Malaysia SDN BHD (TTM).

(Αριστερά: Μεγαθήριο ηλιακό σύστημα TTM. Δεξιά: Κοπή κορδέλας)

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου μισού της κατασκευής, πραγματοποιήθηκε σήμερα αναμνηστική τελετή με τη συμμετοχή του κυβερνήτη του Perak Saarani Bin Mohamad, διοικητικών αξιωματούχων, τοπικών αξιωματούχων και επιχειρηματικών εταίρων. Ο κυβερνήτης Saarani σχολίασε: "Χαιρετίζουμε την περαιτέρω εστίαση της Toyo Tire στις πρωτοβουλίες ESG για τη δημιουργία ενός βιώσιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη Μαλαισία. Η Toyo Tire και η Solarvest θα συνεργαστούν για ένα πιο πράσινο μέλλον. Είμαι υπερήφανος που σας γνωρίζω". Το σύστημα έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους και αναμένεται να παράγει περίπου 19.000 MWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά περίπου 12.000 τόνους ετησίως.

Η TTM ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2013. Εξοπλισμένη με υψηλή παραγωγικότητα, λειτουργεί ως παγκόσμιος κόμβος που προμηθεύει ελαστικά υψηλών επιδόσεων με εξαιρετική ομοιομορφία*3 όχι μόνο στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά και στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Εκτός από την παραγωγή ηλιακής ενέργειας, η TTM θα εργαστεί επίσης για την εξοικονόμηση ενέργειας στη διαδικασία παραγωγής για την προώθηση της απαλλαγής από τον άνθρακα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την "Πολιτική διαχείρισης της βιωσιμότητας του Ομίλου TOYO TIRE", στοχεύουμε στην επίτευξη ουδετερότητας ως προς τον άνθρακα έως το 2050 και έχουμε θέσει ως στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 Scope 1+2*4 κατά 46% (σε σύγκριση με το 2019) έως το 2030. Θα επιδιώξουμε τη σημασία της ύπαρξης του Ομίλου Toyo Tire ενσωματώνοντας τη βιωσιμότητα και την ESG στους ακρογωνιαίους λίθους της επιχειρηματικής μας διαχείρισης και επιστρέφοντας τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές αξίες που έχουμε δημιουργήσει στην κοινωνία*4:.

*1 Από τον Αύγουστο του 2023.

*2 Με τη συνεργασία του μαλαισιανού προμηθευτή καθαρής ενέργειας Solarvest (https://solarvest.my)

*3: Ομοιομορφία (ισορροπία) των στοιχείων που απαιτούνται για τα ελαστικά, όπως το βάρος και η ακαμψία εκτός από τις διαστάσεις.
*4 Εκπομπές CO2 που σχετίζονται με τις παραγωγικές μας δραστηριότητες
 
 
 
 

 
Τελευταία Νέα