Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Saso κερδίζει το Αμερικανικό Γυναικείο Όπεν Γκολφ

3 Ιουνίου 2024

Η Yuka Saso κερδίζει για δεύτερη φορά το Ανοιχτό Τουρνουά Γυναικών Γκολφ των ΗΠΑ, η πρώτη παίκτρια στην ιστορία του Αμερικανικού Τουρνουά Γκολφ που το καταφέρνει.

Η Toyo Tire συνεργάστηκε με τη Yuka Saso νωρίτερα φέτος, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τον Φεβρουάριο. Η χορηγία της Saso ήταν μια έκφραση του μηνύματος της επωνυμίας της εταιρείας, «Open Roads Await» (« Οι ανοιχτοί δρόμοι περιμένουν»), που αντικατοπτρίζει τις ευκαιρίες τις οποίες τα προϊόντα της Toyo Tire έχουν σχεδιαστεί να αντιμετωπίζουν. Η επιτυχία της στο Αμερικανικό Όπεν Γυναικών αντικατοπτρίζει την ικανότητά της να διεκδικεί, αφού χρειάστηκε να έρθει από την τελευταία θέση, σημειώνοντας έναν τελικό γύρο δύο κάτω από το όριο, για να πάρει την πρωτιά. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνει το μεγαλύτερο βραβείο στο μεγάλο πρωτάθλημα γκολφ γυναικών, μια επιταγή ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στα 22 της χρόνια, η Σάσο είναι η νεαρότερη παίκτρια που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, έχοντας ήδη πετύχει τη διάκριση της νεαρότερης πρωταθλήτριας του Αμερικανικού Όπεν Γυναικών, όταν κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα. Είναι επίσης η μόνη παίκτρια που έχει κερδίσει τίτλους για διαφορετικές χώρες, αφού μεταπήδησε από την πατρίδα της μητέρας της, τις Φιλιππίνες, στην πατρίδα του πατέρα της, την Ιαπωνία.

Σχολιάζοντας την επιτυχία της, η Saso δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα για δεύτερη φορά το Αμερικανικό Όπεν Γυναικών και που κέρδισα την πρώτη μου νίκη στο τουρνουά μετά από τρία χρόνια. Είμαι ευγνωμονούσα για την υποστήριξη όλων και θα συνεχίσω να στοχεύω σε ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, δουλεύοντας σκληρά στην καθημερινή μου προπόνηση. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας».

Τελευταία Νέα