Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Renewed partnership with Japan National football team

27 Σεπτεμβρίου 2023

Η Toyo Tires υποστηρίζει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, γνωστή και ως "Samurai Blue", από το 2021. Αυτή η χορηγία ανανεώθηκε φέτος. Για να γιορτάσει την ανανεωμένη συνεργασία, η Toyo Tires κυκλοφόρησε τώρα μια τηλεοπτική διαφήμιση με τίτλο "Blue, passionate, run".

Ο τίτλος δείχνει ότι η Toyo Tires έχει περισσότερα κοινά με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας παρά το μπλε χρώμα. Γιατί όπως οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας προσπαθούν ακούραστα και προκαλούν με θάρρος τον εαυτό τους, έτσι και η Toyo Tires προσπαθεί να εκπλήξει και να εμπνέει με θάρρος και τόλμη.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Toyo Tires συγκέντρωσε όλους τους οπαδούς και τους υποστηρικτές του Samurai Blue στο τηλεοπτικό πρόγραμμα "Toyo Tires presents BLUE SUPPORTERS" για να υποστηρίξουν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για το άθλημα . Σε αυτή την κίνηση, η Toyo Tires όχι μόνο εξόπλισε το ομαδικό λεωφορείο με ελαστικά, αλλά παρουσίασε και ζωντανές ροές στο YouTube που συνόδευαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας στο δρόμο της για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επιπλέον, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας υποστηρίχθηκε από διαφημίσεις, για παράδειγμα σε σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου ή σε τοίχους LED στο κέντρο της πόλης στο Τόκιο και την Οσάκα.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ εντάσσεται άψογα στην καμπάνια υποστήριξης και, όπως το προηγούμενο σποτ, δεν θα προβάλλεται μόνο στα μετρό αλλά και στην τηλεόραση. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά το 2026. Αρκετός χρόνος για την Toyo Tires να συνοδεύσει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας με ιδέες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα και μοιράζονται τον ενθουσιασμό για το άθλημα.


 

 

Τελευταία Νέα