Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βραβείο Red Dot Design για το Proxes Sport 2

16 Ιουνίου 2023

Το Proxes Sport 2 Ultra High Performance Tire κέρδισε το διάσημο βραβείο σχεδίασης Red Dot στον διαγωνισμό του 2023.

Η κριτική επιτροπή Red Dot εντυπωσιάστηκε από το ασύμμετρο σχέδιο του πέλματος με τις διαγώνιες πλευρικές εγκάρσιες αυλακώσεις που εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή των δυνάμεων επαφής, βελτιώνοντας την απόδοση πέδησης τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα. Η σύνθεση του καουτσούκ ποικίλλει επίσης: ενώ χρησιμοποιείται μια εύκαμπτη μήτρα πολυμερούς στο εσωτερικό, έτσι ώστε το ελαστικό να αγκαλιάζει την επιφάνεια του δρόμου, έχει επιλεγεί ένα ειδικό ελαστικό καουτσούκ για το εξωτερικό για βελτίωση της πρόσφυσης. Το βελτιστοποιημένο προφίλ πλευρικού τοιχώματος ελέγχει τις υψηλές δυνάμεις που δημιουργούνται κατά τις στροφές.

Από το 1955 η Red Dot κρίνει τα καλύτερα σχέδια και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Κάθε χρόνο τα προϊόντα τιμούνται στο Red Dot Award: Product Design για την αισθητική τους γοητεία, τη λειτουργικότητα ή την καινοτομία τους. Οι νικητές του βραβείου σχεδιασμού μοιράζονται μια εξαιρετική ποιότητα σχεδίασης.

Το Proxes Sport 2, που κυκλοφόρησε το 2022, κατασκευάστηκε με χρήση νανοτεχνολογίας για τη διαχείριση της απόδοσης κινητήρων υψηλής ροπής. Οι σπορ οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν ελκυστικές και βιώσιμες επιδόσεις με ασφάλεια χάρη στον ακριβή χειρισμό και την εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο.

Η απόδοση του ελαστικού έχει ήδη αναγνωριστεί. Νωρίτερα φέτος, το ελαστικό δοκιμάστηκε από την Auto Bild Sportscars και έλαβε σύσταση «Καλή». Αυτό το τελευταίο βραβείο σχεδίασης Red Dot υπογραμμίζει την αριστεία στο σχεδιασμό προϊόντων της Toyo Tires.

 

Τελευταία Νέα