Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Proxes Sport A βραβεύτηκε ως Υποδειγματικό από την Autobild

22 Μαρτίου 2022

Στη δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών 2022 από την Autobild-Sportscars, το Toyo Tires Proxes Sport A καταλαμβάνει την τρίτη θέση λαμβάνοντας «υποδειγματική» βαθμολογία.

Το γνωστό περιοδικό Autobild-Sportscars δοκίμασε 11 μοντέλα ελαστικών αυτής της σεζόν στη δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών του 2022 σε βρεγμένες και στεγνές συνθήκες. Όλα τα μοντέλα συγκρίθηκαν στο τυπικό μέγεθος 225/45 R 18 για επιβατικά αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας και δοκιμάστηκαν σε λιμουζίνα BMW σειράς 3.

Το Toyo Tires Proxes Sport A ήταν ένα από τα δοκιμασμένα ελαστικά και πρόσφερε καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες. Όσον αφορά το χειρισμό, το κράτημα και την υδρολίσθηση, το Proxes Sport A παρείχε εξαιρετικά καλές επιδόσεις. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και σε βρεγμένες συνθήκες, το Proxes Sport A διατήρησε επαφή με το δρόμο με σχεδόν 100 km/h.

Με αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα, το Toyo Tires Proxes Sport A κατέκτησε την τρίτη θέση στη δοκιμή και συστήθηκε ιδιαίτερα για επιβατικά αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας από τη συντακτική ομάδα της Autobild-Sportcars. Μόνο 4 από τα 11 μοντέλα ελαστικών συνολικά έλαβαν αυτό το βραβείο.

Τελευταία Νέα