Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ο Ralf Gutena διορίστηκε πρόεδρος της Toyo Tire Γερμανίας

3 Ιανουαρίου 2024

O Ralf Gutena, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, διορίζεται Πρόεδρος της Toyo Tire Γερμανίας. Σε αυτόν τον ρόλο, ο Ralf Gutena θα αναλάβει τη διαχείριση και τη στρατηγική ανάπτυξη της γερμανικής θυγατρικής, παράλληλα με την τρέχουσα εργασία του. Ο πρώην πρόεδρος, Kenta Kuribayashi, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το διορισμό του λέγοντας: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ralf, με τις εκτεταμένες γνώσεις και την εμπειρία του, είναι το ιδανικό πρόσωπο για αυτή τη θέση. Ως εκ τούτου, είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο Ralf αναλαμβάνει τώρα αυτό το πρόσθετο καθήκον για την Toyo Tire Γερμανίας».

Σχολιάζοντας το νέο αυτό διορισμό, ο Ralf Gutena δήλωσε: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μια συναρπαστική πρόκληση να αναλάβω και τη θέση του Προέδρου της Toyo Tire Γερμανίας. Ανυπομονώ να μπορέσω να προωθήσω ακόμη πιο εντατικά την ανάπτυξη και εξέλιξη της γερμανικής μας επιχείρησης και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση της Toyo Tire».

Η στρατηγική εστίαση της Toyo Tire ενισχύει περαιτέρω την παρουσία και τη δέσμευσή της ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις σε μια μεταβαλλόμενη αγορά.

Τελευταία Νέα