Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

President & CEO Awarded with the Medal with Blue Ribbon

2 Νοεμβρίου 2023

Toyo Tires President & CEO Mr. Takashi Shimizu Awarded the Medal with Blue Ribbon

Η Toyo Tire Holdings of Europe, (Πρόεδρος Kenta Kuribayashi), ανακοινώνει ότι ο κ. Takashi Shimizu, Αντιπρόσωπος Διευθυντής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Corporation, τιμήθηκε με το Μετάλλιο Blue Ribbon στην φθινοπωρινή απονομή μεταλλίων του 2023.

Μετάλλια Τιμής απονέμονται από τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας σε άτομα που έχουν κάνει αξιέπαινες πράξεις ή που έχουν επιτύχει αριστεία στον τομέα εργασίας τους. Τα Μετάλλια Τιμής απονέμονται δύο φορές κάθε χρόνο, στις 29 Απριλίου (τα γενέθλια του αυτοκράτορα Shōwa) και στις 3 Νοεμβρίου (τα γενέθλια του αυτοκράτορα Meiji).

Στον κ. Shimizu απονεμήθηκε αυτή η διάκριση ως αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του στην ανάπτυξη μιας κοινωνίας κινητικότητας μέσω της διαχείρισης της επιχείρησης παραγωγής και πωλήσεων ελαστικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, καθώς και της βιομηχανίας καουτσούκ στο σύνολό της υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος/πρόεδρος εμπορικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της Japan Automobile Tire Manufacturers Association, Inc. (JATMA) και της Japan Rubber Manufacturers Association (JRMA).

■ Ένα σχόλιο από τον κ. Shimizu

«Αισθάνομαι τιμή και ταπεινότητα που έλαβα το Μετάλλιο Blue Ribbon, το οποίο πιστεύω ότι είναι πραγματικά περισσότερο από αυτό που μου αξίζει. Δεν θα μπορούσα να είχα λάβει αυτή τη διάκριση χωρίς την πιο γενναιόδωρη υποστήριξη και συνεργασία των πελατών, των υπαλλήλων μας και όλων των άλλων εμπλεκομένων, στους οποίους οφείλω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη.

Από τότε που ανέλαβα τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Toyo Tire Corporation το 2015, αφιερώθηκα στην ανοικοδόμηση των θεμελίων της διοίκησής μας και στην εδραίωση της παρουσίας μας σε όλο τον κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να αφοσιώνομαι στη δημιουργία προϊόντων που προκαλούν ενθουσιασμό και έκπληξη και που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών και εμπλουτίζουν την κοινωνία, όπως ορίζεται στη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Η συνεχής καθοδήγηση και η ενθάρρυνσή σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.»

■ Προφίλ του Takashi Shimizu, Αντιπροσώπου Διευθυντή, Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, Toyo Tire Corporation

profile photo_takashi shimizu_231102

Date of Birth

 April 2, 1961

 Academic  Career

 March 1985: Graduated from the Faculty of Economics, Doshisha University

 Professional  Career

 April 1985: Joined Toyo Tire Corporation

 

 April 2010: President, Toyo Tire Holdings of Americas Inc.

 

 January 2013: Division General Manager, Tire Planning Division, Toyo Tire Corporation

 

 March 2014: Corporate Officer; Division General Manager, Tire Planning Division, Tire  Business Group Headquarters, Toyo Tire Corporation

 

 July 2015: Senior Corporate Officer; Division General Manager, Tire Planning Division, Tire  Business Group Headquarters, Toyo Tire Corporation

 

 November 2015: Representative Director, President & CEO, Toyo Tire Corporation (current  position)

 

■ Positions held in organizations and public offices 

 May 2018            

 Chairman, Japan Automobile Tyre Manufacturers Association, Inc. (JATMA) (to May 2020)        

 Chair, Tire Fair Trade Council (to May 2020)

 May 2020

 Chair, Osaka Gomu Kougyoukai (current position)

 May 2022

 President, Japan Rubber Manufacturers Association (JRMA) (current position)

Τελευταία Νέα