Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ο Mad Mike αναμετριέται με το Pikes Peak

20 Ιουνίου 2023

Ο πρεσβευτής της μάρκας Toyo Tires, Michael Whiddett, γνωστός ως Mad Mike, θα διαγωνιστεί στο Pikes Peak International Hill Climb με το Mazda 3 του. Ο αγώνας, ψηλά στα βουνά Colorado Rockly, θα λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.

Ο Mad Mike, θα αγωνιστεί στην εκθεσιακή κατηγορία του αγώνα με το αυτοκίνητό του Mazda 3 "Bullet", χρησιμοποιώντας ελαστικά Toyo Tires εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων "Proxes". Η κατηγορία του δημιουργήθηκε για πρωτότυπα που κατασκευάστηκαν στο πνεύμα του αγώνα, «προάγοντας και επιδεικνύοντας την πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας των μηχανοκίνητων αθλημάτων και της μηχανικής αυτοκίνησης». Στη φετινή έκδοση, τα MAZDA SPIRIT RACING, Red Bull, TCP MAGIC και Mad Mike, θα συνεργαστούν με την Toyo Tires, με στόχο να κερδίσουν την κατηγορία.

Το Pikes Peak υψώνεται πάνω από το νότιο μέτωπο των Rocky mountains στα 4.301 μέτρα. Κάθε χρόνο, το Pikes Peak International Hill Climb, γνωστό ως «Race to the Clouds», πραγματοποιείται στις τρομακτικές πλαγιές του. Σε ένα συνολικό μήκος διαδρομής λίγο λιγότερο από 20 χιλιόμετρα, οι αγωνιζόμενοι σκαρφαλώνουν 1.400 μέτρα σε 156 στροφές για να φτάσουν στην κορυφή του.

Τα ελαστικά Proxes Slick αναπτύχθηκαν για να προσαρμόζονται στις αλλαγές της πίεσης του αέρα λόγω υψομετρικών διαφορών και καιρικών συνθηκών σε μεγάλο υψόμετρο. Το αγωνιστικό ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται το σκληρό περιβάλλον και τις μεταβλητές επιφάνειες δρόμου που θα συναντήσει ο Mike στο Pikes Peak. Ο Whiddett είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα ελαστικά την Κυριακή, 4 Ιουνίου, όταν έλαβε μέρος στην επίσημη δοκιμαστική διαδρομή πριν από τον κύριο αγώνα. Χρησιμοποιώντας τα slick ελαστικά Proxes στο Mazda 3 του, ο Mike προκρίθηκε στην 1η θέση στην εκθεσιακή κατηγορία, διασφαλίζοντας ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Η Toyo Tires χρησιμοποιεί εμπειρικά δεδομένα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για να ενημερώσει την ανάπτυξη προϊόντων, βελτιώνοντας την κατασκευή ελαστικών υψηλής ποιότητας και απόδοσης για το δρόμο.

Τελευταία Νέα