Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η σειρά Open Country έχει στόχο να πάρει το Baja 1000

9 Νοεμβρίου 2023

Η Toyo Tires θα υποστηρίξει δύο ομάδες, την Bryce Menzies και την Team JAOS στο Baja 1000 του 2023 που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου. Η Toyo Tires θα προμηθεύσει στις ομάδες τη σειρά ελαστικών pickup truck/SUV Open Country.

Bryce team     Team JAOS

Ο τελευταίος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ερήμου SCORE είναι το SCORE BAJA 1000, ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες στον κόσμο, που καλύπτει περίπου 1.300 μίλια (περίπου 2.090 χλμ.) από τη Λα Παζ στη χερσόνησο της Μπάχα Καλιφόρνια μέχρι την Ενσενάδα. Η εκκίνηση των φορτηγών για τον σκληρό αγώνα εκτός δρόμου ξεκινά στις 9:00 π.μ. MST (CET -8 ώρες) την Πέμπτη 16. Οι οδηγοί θα βασίζονται στα ελαστικά τους για να πλοηγούνται στις ανώμαλες επιφάνειες με ταχύτητα με εξαιρετική αντοχή για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ικανότητες του οδηγού. Τα ελαστικά της σειράς Open Country που θα διατεθούν για αυτό, την 56η έκδοση του Baja 1000, έχουν αναπτυχθεί με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε από τη συμμετοχή σε αγώνες εκτός δρόμου σε όλο τον κόσμο. Έχει συμβάλει σε πολλές νίκες μέσω της ικανότητάς του να πιάνει σε τραχιές επιφάνειες και της αντοχής του σε κρούσεις κατά την οδήγηση.

Αυτή τη φορά, επικεφαλής της ομάδας Toyo Tires θα είναι ο Bryce Menzies, ο οποίος κέρδισε τα φετινά Baja 500 και Baja 400, και ο Alan Ampudia, ο οποίος κέρδισε το Baja 1000 το 2019. Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει το «Open Country M/TR», μια βελτιωμένη έκδοση του Open Country M/T, στο όχημα της ομάδας.


Η ομάδα JAOS εν τω μεταξύ θα εξοπλίσει το αυτοκίνητό της με Open Country R/T. Η ομάδα JAOS λειτουργεί από την Jaos Co., Ltd., μια ολοκληρωμένη εταιρεία κατασκευής ανταλλακτικών SUV και 4WD με την οποία η Toyo Tires έχει στρατηγική συνεργασία. Η Toyo Tires στοχεύει να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα μαζί με τις υποστηριζόμενες ομάδες μας, συμπεριλαμβανομένου του Bryce Menzies, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ερήμου.

 

Τελευταία Νέα