Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires λανσάρει το Open Country ATIII

27 Ιουνίου 2023

Το παντός εδάφους, για όλες τις εποχές Open Country ATIII κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Όλα τα μεγέθη του νέου ελαστικού παντός εδάφους για SUV και 4x4 είναι εξοπλισμένα με το σύμβολο Three Peak Mountain Snowflake (3PMSF), προσφέροντας πρόσθετη ευελιξία με δυνατότητα όλο το χρόνο.

Το Open Country ATIII αναπτύχθηκε ως απάντηση στην τεράστια ζήτηση της αγοράς για ένα ελαστικό παντός εδάφους για όλες τις εποχές. Ικανό να αντιμετωπίσει ένα πλήθος οδοστρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών εκτός δρόμου και όλων των καιρικών συνθηκών, το νέο ελαστικό προσφέρει απόλυτη κινητικότητα για οδηγούς 4x4 και SUV.

Εκτός από την εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, το ελαστικό έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί με εξαιρετική αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής στο πέλμα. Το ελαστικό έχει επίσης αναπτυχθεί για να ελαχιστοποιεί το επίπεδο του παραγόμενου θορύβου, δίνοντας στους οδηγούς μια υπερ-ομαλή και αθόρυβη οδήγηση σε μερικές από τις πιο απαιτητικές επιφάνειες.

Το Open Country A/T III διατίθεται σε μια σειρά δημοφιλών διαστάσεων 4x4, συμπεριλαμβανομένων των Land Rover και Toyota Land Cruiser, καθώς και SUV από το Audi Q7 έως το Volvo XC90.

 

   Το Open Country ATIII είναι το πιο πρόσφατο μέλος της σειράς προϊόντων SUV και 4x4 Open Country στη σειρά προϊόντων εκτεταμένης κινητικότητας της Toyo Tires.

 

Τελευταία Νέα