Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Δεύτερη θέση στο NLS4

20 Ιουνίου 2023

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, η Toyo Tires με την Ring Racing, τερμάτισε στο βάθρο στον αγώνα Nürburgting Langstrecken-Serie, τερματίζοντας δεύτερη στην κατηγορία της.

Η ομάδα προκρίθηκε τέταρτη και ήταν αισιόδοξη ότι θα μπορούσε να βελτιώσει την αρχική της θέση με το Toyota GR Supra GT4 EVO2023. Ο Heiko Tönges πήρε την εκκίνηση με το μονοθέσιο νούμερο 170 με τον Michael Tischner να αναλαμβάνει το δεύτερο μέρος του αγώνα και τον Uwe Kleen να το φέρνει στον τερματισμό. Εκτός από τη μεγάλη του εμπειρία στο Nordschleife, ο Kleen είναι ο επικεφαλής της ομάδας Toyo Tires with Ring Racing.

Οι συνθήκες στην πίστα ήταν δύσκολες για τους αγωνιζόμενους με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 400C. Οι ανταγωνιστές, επηρεασμένοι από την υπερβολική θερμοκρασία της πίστας επιβραδύνονταν, αλλά το Toyota GR Supra, εξοπλισμένο με Proxes Slicks (προδιαγραφές Nürburgring) κατάφερε να εκμεταλλευτεί και να διατηρήσει το ρυθμό του. Τα slick ελαστικά επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αντοχή και συνέπεια. Οδηγώντας τον αγώνα για τα τελικά στάδια, ο Kleen έμελλε να χάσει από την BMW M4 της Walkenhorst Motorsport μετά από μια επική μονομαχία στην τελική ευθεία. Μετά από τέσσερις ώρες αγώνα, η πρώτη και η δεύτερη θέση μοιράστηκαν κατά μόλις 2.299 δευτερόλεπτα.

Ο επόμενος γύρος Nürburgring Langstrecken-Serie, ο πέμπτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου. Η Toyo Tires με την Ring Racing θα επιστρέψει, κυνηγώντας ξανά τη νίκη.

Τελευταία Νέα