Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Nürburgring Langstrecken-Serie, round 4

15 Ιουνίου 2023

Η Toyo Tires με την Ring Racing θα αγωνιστεί στον 4ο γύρο του Nürburgring Langstrecken-Serie (NLS) 2023 το Σάββατο 17 Ιουνίου. Τα φώτα ανάβουν πράσινα για την έναρξη του αγώνα στις 12.00 το μεσημέρι, όταν ο αγώνας, με επίσημο τίτλο 46 RCM DMV Grenlandrennen, θα ξεκινήσει για τέσσερις εξαντλητικές ώρες.

    

Η σειρά αντοχής NLS, διαγωνίζεται στο Nordschleife, σε επτά γύρους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και παρέχει στην Toyo Tires την ευκαιρία να αναπτύξει το Toyota Supra GT4, το αγωνιστικό της αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα 24ωρης διάρκειας τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Το μονοθέσιο πέτυχε την 5η θέση στην κατηγορία SP10 και τώρα, καθώς το NLS Endurance Series μπαίνει στο δεύτερο μισό του, η ομάδα στοχεύει σε μια νίκη κατηγορίας και μια πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος εάν ακολουθήσουν αποτελέσματα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο διευθυντής Ring Racing, Uwe Kleen, ο οποίος γνωρίζει την πίστα μέσα και έξω, θα συμμετάσχει ως οδηγός αυτή τη φορά. Είπε «Θα σταθώ στην πρώτη γραμμή και θα βοηθήσω την ομάδα, με στόχο την πρώτη νίκη της χρονιάς στον 4ο γύρο».

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα στο : www.youtube.com/c/VLNOFFICIAL

Η Toyo Tires χρησιμοποιεί τα δεδομένα και την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσω της συμμετοχής σε μηχανοκίνητα αθλήματα για να ενημερώσει την ανάπτυξη προϊόντων παρέχοντας ελαστικά υψηλής ποιότητας υψηλής απόδοσης.

 

Τελευταία Νέα