Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νίκη για τα βιώσιμα ελαστικά Toyo στη NLS3

24 Ιουνίου 2024

Η Toyo Tire με την Ring Racing κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία SP10 στον αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου στη σειρά αγώνων Langstrecken-Serie του Νίρμπουργκρινγκ (NLS) με την αγωνιστική Proxes slick που παράγεται από βιώσιμα υλικά. Το Toyota GR Supra GT4 Evo #170, με οδηγούς τους Andreas Gülden, Marc Hennerici και Tim Sandtler σάρωσε όλο τον ανταγωνισμό, τερματίζοντας 2 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, έχοντας συμπληρώσει 26 γύρους στην πίστα της Νορντσλίφε μετά από 4 ώρες αγώνα.

Εφοδιασμένο με αγωνιστικές ελαστικές επιστρώσεις προδιαγραφών Nürburgring, το αυτοκίνητο πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο γύρου σε 8 λεπτά, 40,641 δευτερόλεπτα με μέση ταχύτητα 168,425 χλμ/ώρα για το γύρο. Το αγωνιστικό ελαστικό Proxes slick περιέχει μια σειρά από βιώσιμες πρώτες ύλες. Η προδιαγραφή Νίρμπουργκρινγκ χρησιμοποιεί έλαιο φυτικής προέλευσης, πυρίτιο από φλοιό ρυζιού και ανακυκλωμένο σύρμα στεφάνης, δημιουργώντας ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα βιώσιμο και αποτελεσματικό, ακόμη και με ακραία χρήση. Αυτή η καινοτομία συμβάλλει στην πολιτική της Toyo Tire για την υλοποίηση μιας βιώσιμης ζωής κινητικότητας.

Για την εκκίνηση της κατηγορίας SP10 παρατάχθηκαν δέκα αυτοκίνητα και μετά από τέσσερις ώρες αγώνα, τερμάτισαν οκτώ, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου #171, του δεύτερου Toyota GR Supra GT4 Evo, το οποίο τερμάτισε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, 6 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα πίσω από το αδελφό του αυτοκίνητο στο πρώτο σκαλί. Το αυτοκίνητο της Ring Racing με την Toyo Τire που κατέλαβε την τρίτη θέση οδηγήθηκε από τον πρεσβευτή της Proxes, Takayuki Kinoshita, μαζί με τους τοπικούς οδηγούς, Heiko Tönges και Michael Tischner.

Λίγο πιο πίσω, στην κατηγορία VT2 για οχήματα με κίνηση στους πίσω και 4 τροχούς, το Toyota Supra #520 της Ring Racing με ελαστικά Toyo κέρδισε επίσης στην τάξη του. Η VT2 είναι μια κατηγορία για αυτοκίνητα με προδιαγραφές κοντά στην παραγωγή με μέγεθος κινητήρα έως δύο λίτρα και κινητήρα Turbo.

Ο τρίτος αγώνας NLS, το 69. ADAC Westfalenfahrt, αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένος για την ομάδα με δύο νίκες στην κατηγορία και ένα έπαθλο τρίτης θέσης. Η ομάδα ανυπομονεί για τον επόμενο γύρο. Σβήνουν τα φώτα για την εκκίνηση του NLS4, του ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen στις 3 Αυγούστου.

Τελευταία Νέα