Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Μήνυμα μνήμης για τον Ken Block

5 Ιανουαρίου 2023

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Ken Block, ο παγκοσμίου φήμης οδηγός ράλι, πέθανε μετά από ένα απροσδόκητο ατύχημα με ένα snowmobile. Ο Ken ήταν ένας παγκοσμίου φήμης οδηγός ράλι καθώς και ένας πρωτοποριακός καινοτόμος στα αθλήματα δράσης και το πάθος του για την κουλτούρα του αυτοκινήτου επηρέασε σε μεγάλο βαθμό μια γενιά λάτρεις του αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος Toyo Tire υπέγραψε με τον Ken ως πρεσβευτή της επωνυμίας το 2016 για να υποστηρίξει τη σειρά προϊόντων "PROXES" UHP και έκτοτε τα ευρέως δημοφιλή βίντεο του Gymkhana και Climbkhana έχουν κερδίσει πάνω από 210 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

 

Λυπούμαστε με την είδηση του θανάτου του και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Το παρακάτω είναι ένα μήνυμα από τον Takashi Shimizu, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Toyo Tire Corporation:

 

Η Toyo Tire Group ήταν περήφανη που συνεργαζόταν με τον Ken Block και έτρεφε μεγάλο σεβασμό για τον πρωτοπόρο που ήταν και όσα κατάφερε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των αθλημάτων δράσης. Πάντα ήμασταν ενθουσιασμένοι από τις ακραίες του περιπέτειες και την παθιασμένη αναζήτηση για αξέχαστες οδηγικές επιδόσεις. Η κληρονομιά και η μνήμη του Ken θα ζουν μέσα από τον απίστευτο κατάλογο έργων του και στις καρδιές των εκατομμυρίων θαυμαστών του. Θα εκτιμήσουμε τη φιλία μας μαζί του και θα τον θυμόμαστε για πάντα.

                                         Toyo Tire Corporation President & CEO Takashi Shimizu

 

Τελευταία Νέα