Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Αρχικός Εξοπλισμός Open Country στο Toyota Land Cruiser 250

1 Ιουλίου 2024

Το ελαστικό Open Country A/T III της Toyo Tire έχει επιλεγεί ως ο αρχικός εξοπλισμός για το ολοκαίνουργιο Toyota Land Cruiser 250. Για το νέο μοντέλο, η εταιρεία Toyota Motor Corporation επέλεξε το μέγεθος 265/70 R18 116H Open Country ATIII ως αρχικό εξοπλισμό.

 
Αριστερά: Το νέο Land Cruiser 250,                                                                                                              Δεξιά : Open Country A/T III.*
Η φωτογραφία του Land Cruiser είναι ευγενική προσφορά της εταιρείας Toyota Motor Corporation. Απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή και αναπαραγωγή αυτής της φωτογραφίας.

Το νέο Land Cruiser παρουσιάστηκε στη Μέση Ανατολή, την Ιαπωνία και αλλού τον Ιούνιο και έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην Ευρώπη εντός της φετινής χρονιάς.

Από τη δεκαετία του 1950 που παρουσιάστηκε, το Land Cruiser συνεχίζει να εξελίσσεται, διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και τις εκτός δρόμου επιδόσεις που το χαρακτηρίζουν. Το νέο Land Cruiser 250 αναπτύχθηκε με στόχο τη βελτίωση της άνεσης και της ευκολίας χειρισμού είτε εντός είτε εκτός δρόμου.

Τα ελαστικά παντός εδάφους Open Country AT III συνδυάζουν το σχεδιασμό με τις επιδόσεις. Από την εφαρμογή της αποκλειστικής τεχνολογίας σχεδιαστικής βάσης της Toyo Tire «T-MODE» μέχρι το σχεδιασμό του πέλματος, το πολυμορφικό ελαστικό υποστηρίζει τόσο τις επιδόσεις εκτός δρόμου σε δύσκολες συνθήκες όσο και τον ήσυχο, σταθερό χειρισμό κατά την οδήγηση του νέου Toyota Land Cruiser 250 στο δρόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ελαστικών Open Country της Toyo Tire, πατήστε εδώ.

 

Τελευταία Νέα