Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

All Japan BMX Race powered by Toyo Tires

27 Ιουνίου 2023

Η Toyo Tires θα είναι ο κορυφαίος χορηγός για την 40η έκδοση του All Japan Cycling Championship BMX Racing. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Oizumi Ryokuchi, στην επαρχία Οσάκα από το Σάββατο 1 Ιουλίου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου.
 
Το BMX, μια συντομογραφία του Bicycle Motocross, είναι ένας αγώνας ποδηλάτων που λέγεται ότι ξεκίνησε όταν τα παιδιά μιμήθηκαν αγώνες μοτοσυκλέτας μοτοκρός με ποδήλατα. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε έναν «αγώνα» όπου οι αθλητές επιταχύνουν σε μια κυματιστή διαδρομή, μάχονται για να τερματίσουν πρώτοι, και σε μια πρόκληση «ελεύθερου στυλ» όπου οι αναβάτες επιδεικνύουν τις ικανότητές τους μέσα σε ένα χρονικό όριο, κρίνεται ως προς την πρωτοτυπία και τη δυσκολία.
Οι αγώνες BMX είναι πλέον επίσημο ολυμπιακό άθλημα, αφού υιοθετήθηκαν μετά την εισαγωγή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Το στοιχείο ελεύθερου στυλ προστέθηκε για τους αγώνες του Τόκιο του 2021 και μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του, υιοθετήθηκε για τους μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Και οι δύο κλάδοι θα διαγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Ως αποτέλεσμα, η αναγνώριση και ο ενθουσιασμός για τους αγώνες BMX αυξάνεται σε όλο τον κόσμο.

Toyo Tires began sponsoring this tournament in 2018, becoming the top sponsor in 2019 and remaining top sponsor ever since. The 2023 tournament has a record number of entries, with riders from all over the country fighting to become the Japanese champion. Three athletes from Japan's first professional BMX team "Gan Trigger" Toyo Tires sponsored team, are scheduled to participate in this tournament.

Όπως και το 2022, η Toyo Tires θα δημιουργήσει έναν χώρο εμπειρίας BMX στον χώρο διεξαγωγής ταυτόχρονα με το τουρνουά, έτσι ώστε οι επισκέπτες, ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν ξαναζήσει το BMX, να μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση και τη συγκίνηση του.

Τελευταία Νέα