Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικής Αναρρίχησης

6 Ιουνίου 2023

Η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (Πρόεδρος: Kenta Kuribayashi), ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει μια συμφωνία συνεργασίας με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικής Αναρρίχησης στην Ευρώπη. Η συνεργασία θα δει τη μάρκα να παρουσιάζεται σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές εκδηλώσεις στο ημερολόγιο της IFSC.

Η Toyo Tires θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βέρνη της Ελβετίας, καθώς και στις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου IFSC στο Ίνσμπρουκ, το Σαμονί και το Κόπερ. Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της εμπειρίας του χώρου, φέρνοντας διαδραστική συμμετοχή υποστηρικτών στις επιλεγμένες εκδηλώσεις IFSC, εκτός από την ευαισθητοποίηση για το άθλημα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η χορηγία Toyo Tire Europe θα τεθεί σε ισχύ στο Παγκόσμιο Κύπελλο IFSC στο Ίνσμπρουκ από 14-18 Ιουνίου και θα συνεχιστεί μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο IFSC Chamonix από τις 7-9 Ιουλίου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης IFSC από 1-12 Αυγούστου και το IFSC Παγκόσμιο Κύπελλο Κόπερ από 8-9 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της IFSC, Marco Scolaris, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε νέους, καινοτόμους συνεργάτες για να υποστηρίξουν τις παγκοσμίου φήμης εκδηλώσεις μας και η Toyo Tires σίγουρα ταιριάζει. Είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο τους, καθώς στοχεύουμε να είμαστε στον δικό μας, και αυτή η νέα συνεργασία θα φέρει προστιθέμενη αξία στους ενδιαφερόμενους φορείς μας, ιδιαίτερα στους θαυμαστές, στις ελίτ εκδηλώσεις μας.»

Ο CEO της Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Kenta Kuribayashi, δήλωσε: «Στην Toyo Tires, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουμε το IFSC και ανυπομονούμε να γίνουμε μέρος μιας νεανικής, ενεργητικής και αναπτυσσόμενης κοινότητας αθλητικής αναρρίχησης. Το να παρακολουθείτε τους αθλητές της αθλητικής αναρρίχησης να ξεπερνούν τα όρια των δυνατοτήτων τους είναι πραγματικά εμπνευσμένο και αντηχεί με τη φιλοσοφία της Toyo Tire να συνεχίσει να προωθεί τη δημιουργικότητα και την καινοτομία για να προσφέρει προϊόντα ελαστικών που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της αθλητικής αναρρίχησης στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.”

Η TOYO TIRE είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, που ιδρύθηκε το 1945 στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει ελαστικά για επιβατικά οχήματα, ελαφρά φορτηγά και SUV. Η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας ελαστικών και αυτοκινήτων υπερηφανεύεται ότι φέρνει «νέες αισθήσεις στον κόσμο μέσω ενός προκλητικού πνεύματος και μοναδικών, καινοτόμων ιδεών» και η Sport Climbing επαινεί αυτή τη φιλοσοφία της μάρκας.


Discover more about sport climbing at: www.ifsc-climbing.org

Τελευταία Νέα