Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εναρκτήριος αγώνας TOYO TIRES CUP: 1η Ιανουαρίου 2024

14 Νοεμβρίου 2023

Η Toyo Tire Holdings της Ευρώπης GmbH, με Πρόεδρο τον κο Kenta Kuribayashi ανακοινώνει ότι η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας (Samurai Blue) θα αντιμετωπίσει την Ταϊλάνδη στο Εθνικό Στάδιο (Shinjuku-ku, Τόκιο) την Πρωτοχρονιά, 1η Ιανουαρίου 2024. Η Toyo Tire θα είναι ο χορηγός του αγώνα και έχει ορίσει το διεθνές φιλικό αγώνα ως "TOYO TIRES CUP 2024".

toyotirescup2024

Η δήλωση της εμπορικής επωνυμίας της Toyo Tire εκφράζει την πρόθεσή μας να είμαστε μια εταιρεία που εκτιμά το πνεύμα της πρόκλησης, χαράσσοντας το δικό μας δρόμο «Πηγαίνοντας σε ένα μονοπάτι που δεν έχουμε ταξιδέψει ποτέ πριν». Τον Μάιο του 2021, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Ιαπωνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (JFA), επειδή οι προκλήσεις και ο δυναμισμός της ιαπωνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην παγκόσμια σκηνή συνάδουν με την εταιρική μας στάση. Από φέτος γινόμαστε σημαντικός συνεργάτης της JFA, εκτός από όλες τις κατηγορίες των ιαπωνικών εθνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των Samurai Blue (Εθνική ομάδα Ιαπωνίας) και Nadeshiko Japan (Εθνική ομάδα γυναικών Ιαπωνίας), καθώς και των παικτών και της JFA γενικότερα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης των προπονητών και των δραστηριοτήτων των διαιτητών.

Για πρώτη φορά, ένας ιαπωνικός εθνικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πρωτοχρονιά. Οι προκλήσεις της Samurai Blue θα ξεκινήσουν από την αρχή του 2024 και η Toyo Τire θα συνεργαστεί για να υποστηρίξει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας με το βασικό μήνυμα «Run Blue, Passionate» (τρέξε μπλε, παθιασμένα).

Στην τελετή έναρξης, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα στο γήπεδο, θα αναρτηθεί ένα πανό με το λογότυπο της Toyo Tire, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα μεταδοθεί η διαφημιστική ταινία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας «Blue, Hot, Run» (Μπλε, Καυτό, Τρέξε). Θα στηθεί ένα περίπτερο της Toyo Tire κοντά στην εξωτερική περιφέρεια του γηπέδου, όπου θα προσφέρονται αυθεντικά προϊόντα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας.

■ Γενική περιγραφή του τουρνουά

  Ονομασία τουρνουά   

 "TOYO TIRES CUP 2024"

  Ημερομηνία και Ώρα

 Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2024 Έναρξη στις 14:00 (προγραμματισμένο, τοπική ώρα Ιαπωνίας)

  Αγωνιστική Κάρτα  

    Εθνική ομάδα Ιαπωνίας (Samurai Blue) vs. Εθνική ομάδα Ταϊλάνδης

  Χώρος διεξαγωγής

 Εθνικό Στάδιο (10-1 Kasumigaoka-cho, Shinjuku-ku, Τόκιο)            

  Χορηγός

 Ιαπωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

  Ειδική Χορηγία

 Toyo Tire Co., Ltd.

■ Υποστήριξη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας CF «Blue, passionate, run». (αποτυπωμένη εικόνα)
cf capture
 


■ Εθνική ομάδα Ιαπωνίας (Samurai Blue)
SAMURAIBLUE20230620

Αγώνας Kirin Challenge Cup 2023 - Περού, αρχικό σχήμα (20 Ιουνίου, 2023)

 

Τελευταία Νέα