Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ευρωπαϊκός τελικός στο Κόπερ

23 Αυγούστου 2023

Η Toyo Tires θα συμμετάσχει στον τελικό ευρωπαϊκό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αναρρίχησης IFSC στο Koper της Σλοβενίας στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου με ενισχυμένο πρόγραμμα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Toyo Tires θα είναι παρούσα, προσφέροντας στους λάτρεις του αθλήματος που επισκέπτονται το περίπτερό της, την ευκαιρία να συλλέξουν ένα δωρεάν αναμνηστικό T-Shirt Toyo Tires ή σκουφάκι για τον εορτασμό του γύρου Koper.

Στον Κόλπο της Τεργέστης, με θέα την Αδριατική Θάλασσα, το Koper έκανε το ντεμπούτο του ως χώρος IFSC το 2022. Φέτος, οι κύριοι αθλητές επιστρέφουν στη Σλοβενία για την προτελευταία μάχη, πριν κατευθυνθούν στον τελικό αγώνα του ημερολογίου IFSC στο Wujiang της Κίνας.

Το Lead Climbing συνδυάζει το ύψος και την αντοχή με τη στρατηγική. Οι αθλητές έχουν μόλις έξι λεπτά για να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο σε έναν τοίχο 15 μέτρων με προεξοχή. Με διαφορετικές διαδρομές σε κάθε στάδιο του διαγωνισμού, κάθε ανάβαση είναι μια εντελώς νέα πρόκληση.

Η Toyo Tires έχει συνεργαστεί με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικής Αναρρίχησης σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα το 2023. Η Toyo Tires θα βρίσκεται στο Koper με τους VIP καλεσμένους να παρακολουθούν τη δράση ως αναπόσπαστος συνεργάτης του IFSC.

 

 

Τελευταία Νέα