Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Έναρξη της συνεργασίας Toyo Tire IFSC στο Ίνσμπρουκ

16 Ιουνίου 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά η πρώτη εκδήλωση στη συνεργασία της Toyo Tires με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικής Αναρρίχησης. Η διοργάνωση του Innsbruck είναι ο έβδομος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αναρρίχησης IFSC 2023, που ξεκίνησε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους στο Hachioji της Ιαπωνίας.

Στο Ίνσμπρουκ, οι ορειβάτες θα διαγωνιστούν στους κλάδους Boulder και Lead. Η αναρρίχηση σε ογκόλιθους, βασισμένη στη δύναμη και την τεχνική, φέρνει τους ανταγωνιστές σε έναν χαμηλό τοίχο ύψους έως 4 μέτρα με πολλές προκλήσεις. Ο ορειβάτης που λύνει τον μεγαλύτερο αριθμό προβλημάτων με τον μικρότερο αριθμό προσπαθειών, είναι ο νικητής. Τα προβλήματα επαναφέρονται μετά τον προκριματικό γύρο για να δημιουργηθεί μια νέα πρόκληση για τους διαγωνιζόμενους στους τελικούς. Στους τελικούς, οι αθλητές έχουν στη διάθεσή τους δύο λεπτά για να μελετήσουν τα προβλήματα, μετά τα οποία κρατούνται σε απομόνωση πριν κάνουν την προσπάθειά τους. Το Ίνσμπρουκ είναι το αποκορύφωμα του φετινού πρωταθλήματος IFSC Boulder. Ο πρωταθλητής του 2023 θα στεφθεί στο τέλος αυτής της διοργάνωσης.
 

Ενώ είναι ο τελευταίος γύρος του κλάδου Boulder, για τον κλάδο Lead , είναι ο εναρκτήριος γύρος. Με στόχο να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο, οι αθλητές, ασφαλισμένοι με ένα σχοινί, έχουν έξι λεπτά για να ανέβουν μια διαδρομή ύψους 15 μέτρων, που προεξέχει. Όπως και με τον Boulder, μετά την πρόκριση, δίνεται στους αγωνιζόμενους μια καθορισμένη περίοδος, σε αυτή την περίπτωση έξι λεπτά, για να δουν τη διαδρομή που ακολουθούν, πριν την οποία κρατούνται σε απομόνωση πριν κάνουν την προσπάθειά τους.

Η Toyo Tires συνεργάστηκε με αυτό το συναρπαστικό άθλημα το 2023 και η επωνυμία θα είναι ορατή σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Καθώς αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση στη νέα συνεργασία, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη δράση καθώς η Toyo Tires γίνεται αναπόσπαστος συνεργάτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικής Αναρρίχησης.

Τελευταία Νέα