Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires υποστηρίζει Dakar Challenge

29 Ιουνίου 2021

Η Toyo Tires θα προμηθεύσει την Team Land Cruiser Toyota Auto Body με ελαστικά Toyo Open Country M/T-R –την ναυαρχίδα της μάρκας στα 4x4, ρυθμισμένη για σοβαρούς αγώνες εκτός δρόμου. Τα Toyo Tires θα υποστηρίξουν την Team Land Cruiser Toyota Auto Body στο Ράλι Ντακάρ 2022 και 2023.

   

Το Ράλι Dakar είναι ένα ράλι αντοχής εκτός δρόμου που διοργανώνεται από το 1979. Αρχικά διεξήχθη σε μια διαδρομή από το Παρίσι στο Ντακάρ στη Σενεγάλη. Στην πορεία, οι οδηγοί διέσχισαν την έρημο Σαχάρα στην αφρικανική ήπειρο. Αυτός είναι ο λόγος που ο αγώνας ήταν γνωστός ως Ράλι Παρίσι-Ντακάρ. Σήμερα, ο αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου στη Σαουδική Αραβία. Το Ράλι Ντακάρ συνεχίζει να συγκινεί τους οδηγούς και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως ένα από τα πιο δύσκολα γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο. Στο επερχόμενο Ράλι Ντακάρ, που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2022, οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα διανύσουν συνολική απόσταση περίπου 8.000 km στις δύο εβδομάδες του αγώνα.

Η Team Land Cruiser Toyota Auto Body είναι μια επαγγελματική ομάδα ράλι που ιδρύθηκε από την Toyota Auto Body, μέλος του Ομίλου Toyota, για να συμμετάσχει στο Ράλι Ντακάρ. Η ομάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στον αγώνα το 2005, αντικαθιστώντας τον προκάτοχό της, την Toyota Team Araco. Στο Ράλι Ντακάρ 2021, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η ομάδα σημείωσε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στην κατηγορία παραγωγής.

Η Toyo Tires προμήθευσε τα επώνυμα ελαστικά της σε πολλές ομάδες και οδηγούς που συμμετείχαν σε σκληρούς αγώνες εκτός δρόμου σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας στις νίκες τους. Στο Ράλι Ντακάρ 2022, η Toyo Tires θα υποστηρίξει με το Open Country M/T-R. Σχεδιασμένο ειδικά για το Ράλι Ντακάρ, το ελαστικό βασίζεται στην εμπειρία της Team Land Cruiser Toyota Auto Body στους αγώνες εκτός δρόμου σε ερήμους και σε άλλα ύπουλα εδάφη, καθώς και στην τεχνογνωσία της Toyo Tires. Ο κοινός στόχος είναι να βοηθηθεί η ομάδα να αυξήσει τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της σε εννέα στην κατηγορία παραγωγής.

Στο τρέχον επιχειρηματικό της σχέδιο, το Mid-Term '21 Plan, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Toyo Tires ανακοίνωσε σχέδια για την ενίσχυση της ανάπτυξης προϊόντων που διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ελαστικών Open Country. Η Toyo Tires ενσωματώνει τα διδάγματα που αντλήθηκαν από τη διαδικασία στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων της για να προσφέρει προϊόντα υψηλότερης απόδοσης, υψηλότερης ποιότητας που απευθύνονται στους γενικούς καταναλωτές.

 

■ Σχετικά μην Team Land Cruiser Toyota Auto Body
Η ομάδα ράλι της Toyota Auto Body διαγωνίζεται στο Ράλι Ντακάρ με το ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο Toyota Land Cruiser. Ο διευθυντής, ο προπονητής και οι οδηγοί της ομάδας είναι όλοι υπάλληλοι της εταιρείας. Η ομάδα ήταν παλαιότερα γνωστή ως Toyota Team Araco και συμμετείχε για πρώτη φορά στο ράλι "Paris-Dakar" το 1995 με το Series 80 Toyota Land Cruiser. Έκτοτε, η Team Land Cruiser Toyota Auto Body κερδίζει σταθερά αυτόν τον παγκοσμίου φήμης αγώνα εκτός δρόμου στην κατηγορία παραγωγής T2 και κέρδισε τη νίκη της στην όγδοη κατηγορία στο Ράλι Dakar 2021.

■ Σχετικά με το συμβόλαιο

Υποστηριζόμενα αυτοκίνητα 2022: Land Cruiser 200
2023: Land Cruiser 300
Λεπτομέρειες Ανάπτυξη και προμήθεια ελαστικών OPEN COUNTRY M/T-R

■ OPEN COUNTRY Series
Η σειρά ελαστικών OPEN COUNTRY είναι το κορυφαίο προϊόν της Toyo Tires και έχει σχεδιαστεί για την αγορά SUV. Η Toyo Tires έχει βοηθήσει τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το OPEN COUNTRY να επιτύχουν πολυάριθμα εξαιρετικά αποτελέσματα σε διεθνείς αγώνες, βελτιώνοντας την ανθεκτικότητα και την αντοχή σε εξωτερικές ζημιές για να εξασφαλίσουν αξιόπιστη κινητικότητα. Η εξαιρετική απόδοση και ο επιθετικός σχεδιασμός του πέλματος εκτιμώνται ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου τα μεγάλα SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. 

 

Τελευταία Νέα