Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Gavere and Zonhoven hosted UCI Cyclo-cross World Cup

10 Ιανουαρίου 2023

Ο 11ος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου UCI Cyclo-cross ξεκίνησε στο Gavere του Βελγίου τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022. Η Toyo Tires είναι ο κύριος συνεργάτης αυτού του πρωταθλήματος ποδηλάτων offroad που μεταδίδεται σε όλη την Ευρώπη στα TV2 Sport, Eurosport και Rai Sport+. Το Παγκόσμιο Κύπελλο UCI ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο και μετά από αρκετούς γύρους σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη έφτασε, για πρώτη φορά που φιλοξενούσε έναν γύρο, στο Gavere.

Η Toyo Tires είναι ο κύριος συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου UCI Cyclo-cross για δύο χρόνια έχοντας συνεργαστεί με αγώνες Cyclo-cross στο Βέλγιο και την Ολλανδία πριν από αυτό.

Στον αγώνα της ελίτ Ανδρών στο Gaverre, ο Mathieu van der Poel πήρε τη νίκη με τον Wout van Aert δεύτερο και τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Tom Pidcock να ολοκληρώνει το βάθρο.

Στην κατηγορία Women's Elite, η Shirin van Anrooij και η Puck Pieterse είχαν μια συναρπαστική μονομαχία για την πρώτη θέση με τις τιμές να πηγαίνουν στην van Anrooij. Η Pieterse ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου μετά από βλάβη του εξοπλισμού της που επέτρεψε στη Lucinda Brand να αρπάξει τη δεύτερη θέση.

Fast forward δύο εβδομάδες έως τις 8 Ιανουαρίου, και η περιοδεία έφτασε στο Zonhoven στο ανατολικό Βέλγιο. Τον 12ο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Cyclo-cross της UCI κέρδισε επίσης η Shirin van Anrooj στην elite κατηγορία γυναικών, ενώ ο Wout van Aert ανέβηκε μια θέση από τον τελευταίο του αγώνα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο Zonhoven.

Η Toyo Tires συνεχίζει ως κύριος συνεργάτης με αγώνες στο Benidorm, Besançon και Hoogerheide. Ο πρωταθλητής 2022/2023 θα στεφθεί μετά τον τελικό αγώνα στο Hoogerheide, στην Ολλανδία στις 5 Φεβρουαρίου.

Τελευταία Νέα