Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2024 στη Ρώμη

6 Ιουνίου 2024

Φέτος, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου θα διεξαχθεί στη Ρώμη της Ιταλίας. Η Toyo Tire είναι συνεργάτης της διοργάνωσης για έκτη συνεχή χρονιά.

Μετά από 50 χρόνια, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου θα επιστρέψει φέτος στη Ρώμη από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου 2024. Στο Στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, 1600 αθλητές θα αναμετρηθούν σε 24 διαφορετικά αγωνίσματα για να δείξουν την καλύτερη δυνατή επίδοσή τους και να κατακτήσουν μετάλλια.

H Toyo Tire, επίσης, αναμετριέται καθημερινά στον σχεδιασμό και την κατασκευή ελαστικών με τις καλύτερες επιδόσεις. Για το λόγο αυτό, η Toyo Tire είναι συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου από το 2018 και μπόρεσε να συμμετάσχει στους εορτασμούς στην τελετή απονομής των μεταλλίων.

Για να διασφαλιστεί ότι οι πολυάριθμοι φίλαθλοι του στίβου μπορούν επίσης να γιορτάσουν μαζί με τους κορυφαίους αθλητές, οι τελετές απονομής και το χωριό των φιλάθλων, Fan Village, στο πάρκο του Φόρο Ίταλικο, είναι ελεύθερα προσβάσιμα. Για τις τελετές απονομής, η πλατεία μπροστά από το Στάδιο Ολίμπικο θα μετατραπεί σε Πλατεία Μεταλλίων, όπου οι τιμητικές διακρίσεις θα απονέμονται δύο φορές την ημέρα για 6 συνεχόμενες ημέρες (στις 6 μ.μ. και στις 11 μ.μ.). Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί επίσης εδώ στις 7 Ιουνίου στις 6 μ.μ. με μεγάλο σόου και θα είναι επίσης ανοιχτή για το κοινό.

Επίσης, οι θεατές που θα βρίσκονται στα σπίτια τους μπροστά από τις οθόνες των τηλεοράσεών τους μπορούν να προσβλέπουν όχι μόνο στους συναρπαστικούς αγώνες, αλλά και σε εικόνες από την πόλη της Ρώμης κατά τη διάρκεια του περιπάτου των 20 χλμ.

Τελευταία Νέα