Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Επιτυχές έργο Autonomous Drift Driving

14 Φεβρουαρίου 2022

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Toyota (TRI) πραγματοποίησε επιτυχώς ένα αυτόνομο drift αυτοκινήτου γύρω από διάφορα εμπόδια σε μια πίστα αγώνων χρησιμοποιώντας ελαστικά Toyo Tires Proxes Sport: Αυτό είναι ένα ορόσημο στην ανάπτυξη της οδικής ασφάλειας.

Η TRI ανακοίνωσε ήδη το Autonomous Drift Driving Project το 2019. Ο στόχος του έργου είναι να επιτρέψει στα οχήματα να κινούνται αυτόνομα και ελεγχόμενα γύρω από διάφορα εμπόδια. Στο μέλλον, αυτή η τεχνολογία θα βοηθήσει στην πρόληψη ατυχημάτων που προκαλούνται από ξαφνικά εμπόδια ή αλλαγές στο οδόστρωμα, όπως ο μαύρος πάγος. Πρόσφατα, το έργο πέρασε με επιτυχία ένα ορόσημο: Σε μια πίστα αγώνων στην Καλιφόρνια, ένα προγραμματισμένο αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε αυτόνομα γύρω από διάφορα εμπόδια που ήταν τοποθετημένα στην πίστα.

Φυσικά, χρειάζονται προηγμένα ελαστικά για την επιτυχία ενός τόσο ρηξικέλευθου και απαιτητικού έργου. Γι' αυτό το TRI επέλεξε το Proxes Sport της Toyo Tires, το ελαστικό για υψηλή ακρίβεια διεύθυνσης και εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

Η Toyo Tires είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει στην ανάπτυξη της οδικής ασφάλειας, έτσι ώστε στο μέλλον, οι οδηγοί να μπορούν να υποστηρίζονται από έξυπνες λύσεις με τις δεξιότητες επαγγελματιών οδηγών αγώνων για τη δημιουργία ασφαλέστερων οδηγικών καταστάσεων

Τελευταία Νέα