Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Tsukuba Drift

22 Ιουνίου 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Toyo Tires θα βρίσκεται στο Tsukuba Drift. Η διοργάνωση, ο 3ος και ο 4ος γύρος της σειράς D1GP, είναι sold out, με όλα τα εισιτήρια για την εκδήλωση να έχουν αγοραστεί από τους οπαδούς των drift. Ξεκινώντας το Σάββατο 24 Ιουνίου και συνεχίζοντας μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Ibaraki Circuit, βόρεια του Τόκιο, η ομάδα θα πλαγιολησθένει μπροστά σε μια γεμάτη πίστα.

Οι οδηγοί της ομάδας Toyo Tires, Hideyuji Fujino, επί του παρόντος 7ος στον πίνακα κατάταξης και δεύτερος της περσινής σειράς, και ο Masato Kawabata θα προσπαθήσουν να σπάσουν την κυριαρχία της ομάδας D-Max που βρίσκεται στη θέση 1 και 2 μετά τους δύο πρώτους γύρους. Η χάραξη της πίστας θα είναι ίδια με το 2021, όταν ο D1GP επισκέφτηκε την Tsukuba για τελευταία φορά, ξεκινώντας από την τελευταία γωνία και συνεχίζοντας μέχρι την πρώτη φουρκέτα. Ωστόσο, η φετινή χάραξη θα προσφέρει νέες προκλήσεις καθώς η διάταξη θα αλλάξει με τους οδηγούς να πρέπει να τοποθετούν τα αυτοκίνητά τους σε διαφορετικές θέσεις καθώς κινούνται στην πίστα.

Τα αυτοκίνητα θα κάνουν τις σόλο διαδρομές τους (tanso), περίπου στις 10:00 το Σάββατο για να καθορίσουν τους 16 κορυφαίους οδηγούς που θα περάσουν στο Tsuiso, δίδυμο αυτοκίνητο, ο γύρος που ξεκινά στη 1 η ώρα το μεσημέρι. Αφού αγωνιστούν στον 3ο γύρο, οι οδηγοί επιστρέφουν την επόμενη μέρα για τον 4ο γύρο την Κυριακή.

Τρέχει επίσης με Toyo Tires, ο Yukio Matsui, ο οποίος πρωταγωνίστησε την τελευταία φορά που ο D1GP ήταν στην Tsukuba το 2021, κερδίζοντας το solo drift και τερμάτισε δεύτερος στο twin drift. Ο Hokuto Matsuyama, επί του παρόντος τρίτος στην κατάταξη του 2023 με το Toyota GR Supra του, αγωνίζεται επίσης με Toyo Tires.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση από το κανάλι YouTube παρακάτω,

 Rd.3 https://www.youtube.com/watch?v=Vl4LJs6kRnM
   Rd.4 https://www.youtube.com/watch?v=9c-6gI7SAO4

Τελευταία Νέα