Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

1η θέση στο 2023 Baja 400

20 Σεπτεμβρίου 2023

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Bryce Menzies, με το Trophy Truck του εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo, κέρδισε το Baja 400. Η νίκη του 2023 baja 400 σηματοδοτεί άλλο ένα ορόσημο για τον Menzies αφού κέρδισε τους αγώνες Baja 500 και Mexican 1000 Races νωρίτερα φέτος

Προσθέτοντας σε αυτήν την επιτυχία, τα φορτηγά εξοπλισμένα με Toyo Tires κέρδισαν και τις τρεις κατηγορίες φορτηγών. Ο Gustavo Vildósola Sr. εξασφάλισε άλλη μια νίκη στην κατηγορία Trophy Truck Legends το Σαββατοκύριακο. Εν τω μεταξύ, ο Jason McNeil έχοντας μια θεαματική απόδοση, διεκδίσησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Trophy Truck Spec. Η εξαιρετική επιτυχία των οδηγών της Toyo Tires μεταφράζεται σε ένα επιβλητικό προβάδισμα στους βαθμούς πρωταθλήματος και στις τρεις κατηγορίες Trophy Truck αυτή τη σεζόν. Με αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα, κάθε οδηγός είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει τον επερχόμενο αγώνα SCORE Baja 1000 τον Νοέμβριο από την pole position, θέτοντας τις βάσεις για μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Ο Menzies ξεκίνησε στην 6η θέση με το #7 Red Bull / Toyo Tires / KMC Wheels AWD Mason Motorsports Trophy Truck. Κερδίζοντας θέσεις σε όλο το πρώτο μισό του αγώνα, ο Menzies πήρε το προβάδισμα στην απαιτητική διαδρομή των 385 μιλίων. Αφού έχασε την κίνηση των μπροστινών τροχών του φορτηγού του γύρω από το αγωνιστικό μίλι 230, ο Menzies αναγκάστηκε να βασιστεί στην εμπειρία του για να κρατήσει μακριά τον ανταγωνισμό. Με τεράστια αποφασιστικότητα σε όλο το δεύτερο μισό του αγώνα, ο Menzies σημείωσε νικηφόρο χρόνο 7 ωρών, 53 λεπτών και 54 δευτερολέπτων. Βασίστηκε στα ελαστικά Toyo Open Country M/T-R που κέρδισε το πρωτάθλημα για να τον φτάσει στη γραμμή τερματισμού.

Εκτός από την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Bryce Menzies στο Baja 400, οι οδηγοί της Team Toyo έχουν κερδίσει επίσης το Baja 500 πέντε φορές και το Baja 1000 τέσσερις φορές: Robby Gordon (2006), BJ Baldwin (2012 και 2013) και Alan Ampudia το (2019) . Ο Menzies έχει επίσης κερδίσει το fSan Felipe 250, το Mexican 1000, το BITD Vegas στο Reno και το Toyo Tires Desert Challenge στο King of the Hammers.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σειρά ελαστικών Open Country για 4x4, SUV και pickup, επισκεφτείτε toyotires.cy

Τελευταία Νέα