Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ο Vildósola Sr. και η Toyo νικητές στο SCORE Baja 500

18 Ιουνίου 2024

Ο αγώνας SCORE Baja 500 διεξήχθη στην Ενσενάντα της Μπάχα Καλιφόρνια στο Μεξικό από τις 29 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Περίπου 254 αγωνιστικές ομάδες παρατάχθηκαν στην εκκίνηση της μακράς και απαιτητικής διαδρομής μήκους 777,26 χιλιομέτρων. Ωστόσο, μόνο 169 ομάδες πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού. Ανάμεσά τους ήταν ο Gustavo Vildósola, ο γιος του Tavo Vildósola, ο Bryce Menzies, ο Christopher Polvoorde και ο Justin Davis, οι οποίοι βασίστηκαν στο Toyo Τire Open Country M/T-R, μια αγωνιστική έκδοση του Open Country M/T.

Με χρόνο 9 ώρες, 27 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, ο Gustavo Vildósola σημείωσε εύκολα τον πέμπτο ταχύτερο συνολικό χρόνο και κέρδισε την κατηγορία SCORE Trophy Legends με ελαστικά Toyo Tire για δέκατη συνεχόμενη φορά. Ο Justin Davis μπόρεσε επίσης να διατηρήσει το ρυθμό με την άψογη οδήγησή του και το Open Country M/T-R, κατακτώντας τη νίκη στην κατηγορία TT Spec.

Ο Gustavo Vildósola οδηγεί το φορτηγό του #1L Ford Raptor Mason Motorsports  Ο Justin Davis οδηγεί το φορτηγό του #285 Green Army Team TSCO-Chevy 

Αλλά και οι Tavo Vildósola, Bryce Menzies και Christopher Polvoorde πέτυχαν επίσης καλά αποτελέσματα με τα Toyo Τire Open Country M/T-R στον 56ο αγώνα SCORE Baja 500 και κατέλαβαν τη 2η, 3η και 4η θέση στη γενική κατάταξη. Στην κούρσα των βαθμών του πρωταθλήματος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ερήμου SCORE, οι Tavo Vildósola, Bryce Menzies και Christopher Polvoorde βρίσκονται στην 1η, 2η και 3η θέση στην κατηγορία SCORE Trophy Truck στο μισό της σεζόν.

Για να μάθετε περισσότερα για τη σειρά ελαστικών Open Country, κάντε κλικ εδώ.

Τελευταία Νέα