Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

PLUS SIZING (ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ)

Η εφαρμογή του plus-sizing στους τροχούς και τα ελαστικά έχει γίνει περιζήτητη τάση στους λάτρεις των αυτοκινήτων. Η προσθήκη ιντσών στη διάμετρο του τροχού για φαρδύτερα ελαστικά με χαμηλό προφίλ μπορεί να αυξήσει τις δυνατότητες χειρισμού του αυτοκινήτου σας.


Plus Size

Plus Zero

Αυξάνεται το πλάτος διατομής του ελαστικού και μειώνεται το προφίλ, ενώ διατηρείται η διάμετρος του τροχού. Αυτή η αντικατάσταση του ελαστικού αυξάνει την περιοχή επαφής και μειώνει το προφίλ του πέλματος για βελτιωμένη πρόσφυση και αμεσότερη απόκριση.


 

Plus One

Με την εφαρμογή του sizing αυτού, τοποθετούνται ελαστικά με αυξημένο πλάτος διατομής και μειωμένο προφίλ σε τροχούς με μεγαλύτερη διάμετρο. Η τοποθέτηση Plus One σε όχημα με αυθεντικούς τροχούς 13 ιντσών θα μπορούσε να φορέσει τροχούς 14 ιντσών.
Αυξάνεται το πλάτος διατομής κατά 10mm.
Μειώνεται το προφίλ κατά 10 βαθμούς.
Αυξάνεται η διάμετρος της ζάντας κατά 1 ίντσα.
 


 

Plus Two

Τα αυξημένα πλάτη των τροχών με την εφαρμογή plus sizing μπορούν, επίσης, να συμβάλλουν στη μεγαλύτερη σταθερότητα των ελαστικών, στη βελτιωμένη επίδοση στις στροφές και σε καλύτερους ελιγμούς. Η τοποθέτηση Plus Two σε όχημα με αυθεντικούς τροχούς 13 ιντσών, θα μπορούσε να φορέσει τροχούς 15 ιντσών.

Κατά κανόνα, με την εφαρμογή Plus Two Sizing:
• Αυξάνεται το πλάτος διατομής κατά 20 mm
• Μειώνεται το προφίλ κατά 20 βαθμούς
• Αυξάνεται η διάμετρος της ζάντας κατά 2 ίντσες


Σημείωση: Οι έμποροι ελαστικών διαθέτουν περισσότερες πληροφορίες για το Plus Sizing των οχημάτων με συστήματα ABS. Πάντα να συμβουλεύεστε τον διανομέα ή έμπορο ελαστικών Toyo Tires της περιοχής σας όταν αλλάζετε τα μεγέθη των ελαστικών στο όχημά σας.