Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires επιστρέφει στην Έκθεση Αυτοκινήτου Έσσεν

15 Νοεμβρίου 2019

Η Toyo Tire (με έδρα στο Itami της νομαρχίας Hyogo και με Πρόεδρο τον κο Takashi Shimizu) ανακοινώνει πως η Ευρωπαϊκή θυγατρική εταιρεία της, η Toyo Tire Europe GmbH (με Πρόεδρο τον κο Kenta Kuribayashi), θα έχει για άλλη μια φορά ένα περίπτερο στην Έκθεση Αυτοκινήτου Έσσεν, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου.

(Καλλτεχνική αναπαράσταση του περιπτέρου)

Η Έκθεση Αυτοκινήτου Έσσεν είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση τροποποιήσεων αυτοκινήτου και μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ευρώπη, όπου πάνω απο 500 αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν μοναδικά τροποποιημένα αυτοκίνητα, καθώς και τα νεώτερα ανταλλακτικά σε 360.000 επισκέπτες.

Το φετινό περίπτερο της Toyo Tire θα παρουσιάσει μοναδικά οχήματα, όπως το ειδικό Toyota Hilux που έκανε πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου Τόκυο με ελαστικά Open Country M/T. Θα παρουσιαστεί και το Ford F150 "Hoonicorn V2" του Ken Block, φορώντας ελαστικά "Proxes R888R", το οποίο εξέπλυξε το κοινό στο επικό βίντεο Climbkhana. Αυτά τα αυτοκίνητα επιδεικνύουν φανερά την παγκόσμια έκταση της επωνυμίας Toyo Tire. 

Η Toyo Tire θα επιδείξει, επίσης, για πρώτη φορά το καινούριο της χειμερινό ελαστικό, Observe S944, το οποίο λανσαρίστηκε φέτος για την Ευρωπαϊκή αγορά. Θα εκτεθεί ένα σύνολο δέκα ελαστικών υπερυψηλών επιδόσεων για μηχανοκίνητο αθλητισμό και SUV με μια ευρεία λίστα διαθέσιμων προϊόντων.

Παρουσιάζοντας το αυτοκίνητό του στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, ο ίδιος ο Ken Block θα βρίσκεται στο περίπτερο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να του θέτουν ερωτήσεις και οι πολλοί θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν αυτόγραφο από τον ίδιο. 

Πέρα από την Έκθεση Αυτοκινήτου Έσσεν, η Toyo Tire θα εγκαινιάσει το νέο της Ευρωπαϊκό ερευνητικό κέντρο κοντά στο Ντίσσελντορφ που θα είναι και η έδρα τεχνολογικής ανάπτυξής της στην Ευρώπη. Η έναρξη λειτουργίας του νέου της εργοστασίου ελαστικών στη Σερβία θα γίνει τον Ιανουάριο του 2022, κάτι που επίσης ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η κατασκευή του εργοστασίου θα ξεκινήσει το 2020 με παραγωγικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, αξιοποιώντας τις ικανότητες που παρέχει η παραγωγική τεχνολογία του "Διαδικτύου των Πραγμάτων".

Η εξέλιξη των ελαστικών υψηλών επιδόσεων που αναπτύσσονται και κατασκευάζονται τοπικά, κάνει την Έκθεση Αυτοκινήτου Έσσεν μια ιδανική πλατφόρμα για την επέκταση της παρουσίας της Toyo Tire στην Ευρώπη.

Προφίλ Έκθεσης Αυτοκινήτου Έσσεν
  Ημερομηνίες: 30 Νοεμβρίου - 8 Δεκεμβρίου, 2019 (Ημέρα Προεπισκόπησης: 29 Νοεμβρίου)
  Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο Messe, Έσσεν, Γερμανία 
  Περίπτερο Toyo Tire: Hall 3, Booth 3A29

Οχήματα που Εκτίθενται και τα Ελαστικά που Φορούν
Μοντέλο Αυτοκινήτου Ελαστικά
TOYOTA Hilux OPEN COUNTRY M/T
HOONICORN V2 PROXES R888R
Seat Leon Cupra R1P PROXES TR1
Audi R8 PROXES R888R
Volkswagen Golf 7 PROXES Sport

 

Πρόσθετα Ελαστικά που Εκτίθενται
Προϊόν
PROXES Sport SUV
PROXES S/T III
PROXES 888RX
PROXES 888RT
PROXES RS1
OBSERVE S944

 

OBSERVE S944

TOYOTA Hilux

 

Τελευταία Νέα